Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

mrb adaş bu sözü hiç kullnmadım biliyomsun adaş :) ben saü deyim sakary üni takımına giricem inş. sakarya ihtisas kulübünde oynuyorum.. sakarya yakın...

Gönderim Zamanı:

merhabalar ben kocaeli büyükşehir belediyesi masa tenisi antrenörü murat kırbaç masa tenisi ile ciddi bir şekilde ilgilenen tüm arkadaşları kulüp çalışmalarımıza dahil edebiliriz . Böylece çeşitli turnuvalara da katılabilirsiniz tel : 0 535 286 15 05

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

slm arkadaşlar benide unutmayın bende oynamak istiyorum ve ilgilenenlerle tanışmak 532.2914469 tel.

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Murat Bey Izmit'ten ayrildiktan sonra yeni bir organizasyon yapilacagini soylemisti. Saniyorum gecen yil duzenli oynayan bir grup varmis. Boyle bir organizasyon oldu mu? Ya da planlaniyor mu?

Gönderim Zamanı:

izmitte herhangi bi organizasyon yok . zaten tempo dışında oynayacak yer de yok ki orasıda oynanacak yer diil zaten

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

bende bir 2 lig oyuncusuyum izmittee masatenisi varmıydı yaa bi sarkuysanı duymuştum süperligte

Gönderim Zamanı:

sakarya üniversitesinde masa tenisi iyi derecede diye biliyorum gerci sakaryayı göremedik daha ama dönünce oynayacak kişi bulurus herhalde gerci benle oynamak isterler mi bilmem ya:)))

Gönderim Zamanı:

merhaba bende derincede oturuyorum.24 kasım anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisiyim.okulda herkesi yeniyorum.aslında bu yüzdende seviyemi tam olarak bilmiyorum.duyduğum kadarıyla tempo diye bi yer varmış.daha hiç gitmedim oraya.bende sizlerle oynamak isterim.ayrıca 1-2 ay içinde raket almayı düşünüyorum.onun hakkındada bilgi alırım sizlerden

Gönderim Zamanı:

selam arkadaşlar ben nuri yav gölcükte takılan yokmu yav varsa bı arasın da konusak anlasak oynaruk yav herkes izmitte bi bu tarafa gelın de yav ne cevherler var gorun bana ulasın arkadaslarım ozgur_buyukozer@hotmail.com

Gönderim Zamanı:

msn adresimi veriyorum.ekleyin ne zaman oynicağımızı kararlaştıralım

gokcen_41@kickbokscuyuz.com

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar msn adresimi eklerseniz ordan ne zaman oynayacağımıza karar verebiliriz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 373 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..