Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim isteyenlerle oynayabiliriz besyonun salonunda var masalar

• 6 months later...
Gönderim Zamanı:

ben egitim fakültesindeyim .. rakip yok ortada bi ara oynayalım .. bizim ünide takım falan yok mu bunu profesyonel oynatacak biri falan?

• 9 months later...
Gönderim Zamanı:

merhaba arkadaşlar ısparta sdü de kyk da kalıorum yurtlar arası turnuva ıcın kyk da aynı bolgede olunca ortak bı takım cıkabılıyormus prof. arkdslar varsa ırtıbata gecelım antalyayada gelıp gıdıyorum gelıgımde oynayabılcegımız arkdslardan haber beklıyorum

• Beğen 1
  • 3 years later...
  • 4 weeks later...
  • 2 years later...
Gönderim Zamanı:

Hocam oynamak isteyen varsa benle de iletişime geçebilirse sevinirim, uzun bir aradan sonra yeniden oynamaya başlamayı düşünüyorum fakat oynayabileceğim birini bulamıyorum bir türlü.

Gönderim Zamanı:

Falez otel karşısındaki spor salonundaki masa tenisi salonuna gidiyoruz. Mavi spor salonunda antreman yaparsanız bende katılmak isterim. Gün saat belirtirseniz müsait olunca gelebilirim...

• 4 years later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 458 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..