Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Yer : Zonguldak Kapuz İlköğretim Okulu

Masa Sayısı : 9 adet stag maç masası

Spor Salonunun durumu : 400 metrekare alanına sahip, floring yerdöşemesi, florasan aydınlatma, soyunma odası, sıcak-soğuk duş kabini, antremanlar okulun üst katında yapılıyor.

Saatler : haftaiçi hergün 19:00 - 22:00 saatleri arasında açık olacak. Cumartesi-Pazar günleri ilerleyen zamanlarda program yapılcak.

Otopark : okulun yanında sorun yok.

Web adresi : zonguldakmasatenisi.org

E-posta : baygun67@gmail.com

Not : öğrenci, üniv.öğrenci, yetişkin insanlar için kurslar verilcek. ders ücreti gruplara göre fiyatlandıracak.

www.zonguldakmasatenisi.org

Antrenör : Burçin AYGÜN

Gönderim Zamanı:

Burçin Hocayı ve emeği geçen tüm herkesi tebrik ediyorum. Umarım bu salonlar zamanla her ilimize bol miktarda yayılır ve hiçbir kimse "oynayacak yer bulamadım" cümlesini artık kuramaz. Tekrar tebrikler...

Gönderim Zamanı:

Tebrikler emek sahiplerine,

güzel salonmuş.

200x133-images-stories-62726_431352003977_736783977_5097139_3896447_n1.jpg

Her ilçede böyle salon olmalı.

Osman YILMAZ bey haricinde diğer oyuncuları da TT-rating'de görmek isteriz.

Gönderim Zamanı:

Bravo. Emeği geçen herkesin eline sağlık teşekkürler. Bu salona bir de turnuva yakışır. Gelecek forum buluşması olabilir mi mesela? Tabi ev sahibi de icazet verirse : ))

Gönderim Zamanı:

olabilir, bende düşünmedin değilim.. yani dörtdörtlük turnuva olur herşey müsait, plajımız var.. okul sahilkenarında, aynı zamanda akşamları deniz kenarında bişeyler yapılır stres hesabı.. yani düşündüm hatta güzel olur..

Gönderim Zamanı:

Hayırlı olsun :)

Salon pek güzel maşallah nazar değmesin. İnşallah yetenekli sporcular yetişir, keyifli maçlar oynanır uzun yıllar...

+1

bir gün yolumuz düşer de oynamak kısmet olur inşallah..

Gönderim Zamanı:

Emeği geçen herkese ve tüm masa tenisi sevenlere hayırlı olsun!!!Koca yaz tatilinde hiç masa tenisi oynayamadım Ç.Cuma'da.Çünkü oynayacak adam yok.Acaba artık tatil zamanı Zonguldak'a geldiğimizde bu güzel salonda oynama imkanımız olur mu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 497 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..