Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selamlar,

çok zevkli bir uzat strateji oyunu. Online ve gerçek zamanlı oynanıyor...ihtiyacınız olan tek şey ise bir web browser.

linki;

www.ogame.com.tr

sırf bu oyun yüzünden eşim beni boşayacak yakında, bilgisayar başından kalkamaz oldum.....Strateji oyunları ilgisini çeken ve zamanı olan arkadaşlara tavsiye ederim....

herkeze iyi akşamlar.

Gönderim Zamanı:

vay abyss baba hangi evrendesin yaw? koordinatların neler? bu forumda koordinat vermek yasak degil, sana yağmaya geleyim bi sriver'ımla. :hehe:

dedigin gibi ben de tum gunumu bu oyun yuzunden bilgisayar basında geciriyorum.

:robot: filo kuruldu, yavastan yağmaya başlandı, casusluk ilerletiliyor, arastirmalar yapılıyor, sondalar gönderiliyor, ittifak kuvvetleniyor... :tpdance:

Gönderim Zamanı:

Anladığım kadarıyla sitede ogame'ciler oldukça fazla.. Birbirimize Sriver'larla gelmek yerine masatenisi.org ittifakı kurabiliriz.. Ben evren 4 ve 5'teyim nicklerim genoc.. Evren 4'te burdaki arkadaşlarla _ep_ ittifakımız var.. Sizi de bekleriz.. :D:

Gönderim Zamanı:

herkeze gunaydin,

abi ben sadece evren 1'de oynuyorum......2:82deyim....ama hiç yağmaya gelmein, çok sağlam savunma kurdum...bütün savumacıarım koreli:)))

Gönderim Zamanı:

bende evren 4 ve 5 teyim. değişik lastik isimleri olan tüm üyelikler benim haberiniz olsu :lol:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 69 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..