Jump to content
Masatenisi.org Forum

Samsonov Alpha Uzerine

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaslar, forumdaki bir cok konuyu okudum ve tahtama karar verdim fakat lastik konusunda kararsiz kaldim ve onerinize ihtiyacim var.

Combo rakete yeni gececegimden all+ tahta samsonov alphayi sectim.

Oyun tarzim offensive. Spinler, kesmeler neredeyse hic kullanmadigim vuruslar. Neredeyse gelen her topa cakiyorum ve rakibi daha ilk vurustan itibaren bezdiriyorum. Forehandim backe gore cok cok daha iyi. Cok hizli olmayan bir lastik istiyorum, ben yeterince hizli vurdumdan lastikler hizlandikca toplar disari cikmaya basliyor. Zamanla buna da ayak uyurabilirim belki ama baslangic icin daha kontrollu olsun istiyorum. Vega europe, tibhar rapid ler bana hizli mi kalir? Urunu masatenisi.comdan alacagim, bu yuzden oradan bir oneride bulunursaniz sevinirim. Simdiden cok tesekkurler:)

Gönderim Zamanı:

kendini geliştirmek istiyorsan her türlü oyunu benimsemelisin, kesme ve spin kullanmıyorum demek olmaz, bilmiyorsan öğrenip bütün vuruş tekniklerini yerine göre kullanmalısın, ama yine de istemiyorum dersen sen bilirsin

lastik konusuna gelince ince lastikler kontrolsüz top atmanı engeller, bulabilirsen orta sertlikte 1.7 - 1.9 kalınlıkta roundel olabilir

Gönderim Zamanı:

Kullanmiyorum biraz yanlis bir ifade olmus. Oyunu kontrol etmek ve kendi istedim sekle sokmak icin elbette kullaniyorum ama sayilarimin buyuk cogunlugu forehand vuruslarimla geliyor.

Gönderim Zamanı:

Bahsettiginiz incelikte lastikleri hangi markalarda bulabilirim?

Gönderim Zamanı:

www.masatenisi.com'da maalesef 2.00 mm'in altında lastik bulmak neredeyse imkansız, özellikle son dönemde nedense sürekli 2.00 mm ve üstü lastik getiriyorlar,bu da ince lastik sevenleri alternatif arayışına itiyor.

Bence lastikte 1.8 mm'i geçmeyin.

Gönderim Zamanı:

Diger sitelerde de samsonov alpha bulamiyorum. Ayri ayri alsam, yapistirma isini duzgun yapabilecegimi sanmiyorum.

Gönderim Zamanı:

Tesekkurler bilgiler icin. Marka ve model oneriniz var mi?

Gönderim Zamanı:

Spinspor.com dan alsam, butterfly timo boll all+ uzerine tackiness drive 1,7mm combosuna ne dersiniz?

Gönderim Zamanı:

Primorac off- yi de düşünebilirsiniz. Samsonov alpha'ya Timo All+ dan daha çok benzeşen bir tahtadır. Tackiness D lerle de güzel olur gibime geliyor.

Gönderim Zamanı:

Acikcasi illa samsonov alpha istiyorum diye birsey yok. O modeli de zaten forumdaki arkadaslarin benim gibi benzer oyunculara olan onerilerinden ogrendim. Primorac diyorsaniz onu aliyorum, tesekkurler:)

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 239 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..