Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar biraz daha beklemenizi öneriyorum. Bikaç şehir daha var isteyen. Ancak tam bir sonuç yok. Kısa sürede haber gelecek o zaman oylamaya koyabiliriz. Biliyorsunuz ki organizasyonu yapacak şehirdeki üyelerimiz çok yoğun bi şekilde uğraşmaları gerekiyor. Sivas tamam ise diğer taraflar vazgeçerse direk oraya verebiliriz. Sivastaki arkadaşların bana nasıl bir organizasyon yapacaklarını bilgilendiren mesaj atmalarınıda rica ediyorum...

• İleti 107
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Guest Ali Naci Arbak
Gönderim Zamanı:

İnşallah bu sene olağan üstü bir durum (sınav haftası vs.) olmadığı sürece katılmayı planlıyorum.. :) Yer farketmez.. <_<

Gönderim Zamanı:

Urfa,Zonguldak ve Van bana ev sahipliği yapabileceklerini bildiren iller arasında yer alıyor.Anlaşılan 8. Forum Buluşması için seçenekler çoğalacak gibi.

Gönderim Zamanı:

ulaşımın uçakla rahat olabileceği, otobüle herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olmalı

kesinlikle katılıyorum özellikle ucak konusunda

Gönderim Zamanı:

yaz dönemi ve bayrama denk gelmezse erken alındığı takdirde izmir, antalya, adana, ankara ve istanbul gibi büyük şehirlere uçak fiyatları uygun olabiliyor, 50-60 lira gibi, nisan mayıs aylarında fiyatlar genelde böyle,

Gönderim Zamanı:

Ben son kararı beklemiyeyim. Fiyatlar ucuzken hangi illere uçak seferi varsa hepsi için birer bilet alayım en iyisi. Geçe kalırsam pahalıya gelir.

Gönderim Zamanı:

sivasta havaalanı mevcut olup , thy , atlasjet , flyair, sunexpress ve anadolu (thy nin anadolu firması) seferleri mevcuttur. yer önerisinin yanında tarih önerisinde de bulunmuştum 23-24 nisan.. Bu tarih bilindiği gibi resmi tatil olup , okuyan arkadaşlar içinde uygundur. Ama yok illa yazın ortasında sıcakta yapalım derseniz ona bişey diyemem.

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

sivasta havaalanı mevcut olup , thy , atlasjet , flyair, sunexpress ve anadolu (thy nin anadolu firması) seferleri mevcuttur. yer önerisinin yanında tarih önerisinde de bulunmuştum 23-24 nisan.. Bu tarih bilindiği gibi resmi tatil olup , okuyan arkadaşlar içinde uygundur. Ama yok illa yazın ortasında sıcakta yapalım derseniz ona bişey diyemem.

ben katılıyorum hem resmi tatil sıcak felan deil.yurdun orta bölümlerinde bence süper :)

Gönderim Zamanı:

sivas kabul edilirse organizasyonu siz mi üstleneceksiniz??

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

bence simdiden belli etmemiz lazım çünkü geleceklerin listesi epey bir vakit alıyor tişört basımı bile aylar alıyor :)

Gönderim Zamanı:

Bence de yazın olsun..Yazın yapıldığında bile yeterli katılım sağlanamıyorken,nisan ayında yapılırsa 10 kişiden fazla katılım olmaz..

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

güzel olur ben herşeye varım tabi nisan ayında yapılırsa bana daha cok uyar ama yazında olsa gelirim büyük ihtimalle

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Sivas il temsilcisi Mutlu hocamla Amasyada dün bu konuyu konuştuk ve organizasyonu üstleneceğini ve şimdiden çalışmalara başlayacağını belirtti. Benim sevdiğim ve güvendiğim bir insan. Bu nedenle diğer illerdende bir öneri gelmediğine göre ben Sivas'a 8. Forum Buluşmasına ev sahipliği yapmasını onaylıyorum. Sizlerinde öneri veya desteklerinizi bekliyorum. Tarih temmuz ayı olacak. Bunu dikkate alalım lütfen. Sivas'a hem fikirmiyiz arkadaşlar. Bu ayın sonuna kadar size alternatif şehir için zaman veriyorum. Çıkmazsa bu organizasyon Sivasın. Teşekkürler...

Gönderim Zamanı:

benım şoyle bi dusuncem var bilmiyorum forum uyeleri ve yoneticileri nasıl yorumlarlar...eger yeteri kadar talep varsa forum bulusmalarının somestr donemi ve yaz donemi olmak uzere senede 2 sefer yapılmasının güzel olacagı kanaatindeyim...tekrar ediyorum tabi yeteri kadar talep ve turnuvayı duzenlemek ıcın talıp sehirler varsa....senede 2 sefer bulusma duzenlenmesiyle hem ısı olup yaz donemınde katılamayan uyeler için yeni bir bulusma fırsatı olusacak hemde forum bulusmaları arası surenın kısalarak daha cabuk birbirimizi gorme fırsatı olacagı kanısındayım...forum uyelerinin ve abilerimizin dusuncelerını merak edıyorum dogrusu...????

Gönderim Zamanı:

Bence biraz beklemekte yarar var.Başka arkadaşlar da ev sahipliği yapmak isteyebilir.Ayrıca Forum Buluşmalarının kalitesi artmaya başladığından evsahiplerinin vereceği vaatlerde önemli.Ulaşım,Konaklama,Yemek,Tişört gibi...

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Sivas il temsilcisi Mutlu hocamla Amasyada dün bu konuyu konuştuk ve organizasyonu üstleneceğini ve şimdiden çalışmalara başlayacağını belirtti. Benim sevdiğim ve güvendiğim bir insan. Bu nedenle diğer illerdende bir öneri gelmediğine göre ben Sivas'a 8. Forum Buluşmasına ev sahipliği yapmasını onaylıyorum. Sizlerinde öneri veya desteklerinizi bekliyorum. Tarih temmuz ayı olacak. Bunu dikkate alalım lütfen. Sivas'a hem fikirmiyiz arkadaşlar. Bu ayın sonuna kadar size alternatif şehir için zaman veriyorum. Çıkmazsa bu organizasyon Sivasın. Teşekkürler...

Şimdiden Sivas,a hayırlı olsun ,diyorum.

Gönderim Zamanı:

Bence biraz beklemekte yarar var.Başka arkadaşlar da ev sahipliği yapmak isteyebilir.Ayrıca Forum Buluşmalarının kalitesi artmaya başladığından evsahiplerinin vereceği vaatlerde önemli.Ulaşım,Konaklama,Yemek,Tişört gibi...

Orhan kardeşim biliyorsun buluşmamızın amacı beraber olmak. Gideceğimiz şehirde üstlenen üyümizin bize birtek salon ve masa hazırlaması yeterli. Bunu zaten sende organizasyon yaparken belirtmiştim. (Sadece beraber oynayabileceğimiz bir yer yeterli diğerlerine gerek yok imkanlar ölçüsünde gerilme) demiştim. Sonuçta salon ve masa haricindekiler sadece imkanlar uygunsa yapılabilir.

Önemli olan üyelerimizin beraber hoşça iki gün geçirmesi :)

Gönderim Zamanı:

Orhan kardeşim biliyorsun buluşmamızın amacı beraber olmak. Gideceğimiz şehirde üstlenen üyümizin bize birtek salon ve masa hazırlaması yeterli. Bunu zaten sende organizasyon yaparken belirtmiştim. (Sadece beraber oynayabileceğimiz bir yer yeterli diğerlerine gerek yok imkanlar ölçüsünde gerilme) demiştim. Sonuçta salon ve masa haricindekiler sadece imkanlar uygunsa yapılabilir.

Bencede beklemeye gerek yok. Zaten Sivas olmaması için bir sebep yok. Yeri de iyi. Üstelik talip olmuşlar daha ne olsun.

Gönderim Zamanı:

Abi benim için farketmez.Sivas bana diğer illerden daha yakın.Mutlu hocayı da iyi tanıyorum.Sevdiğim bi hocam.Kaiser'ede talipli olduğu için teşekkür ediyorum.Ben şunu kastettim;Tüm arkadaşlar kendi imkanlarıyla geliyorlar biliyorsun.Gelenlerin arasında öğrenci olanlarda çoğunlukta.Mümkünse konaklamayı ve yemek işini sponsorluklar aracılığıyla bedavaya yada çok cüz-i bir miktara getirmek lazım.(malatya buluşmasını hatırlatmak isterim).Tabiki bu bir mecburiyet değil.Ama organizasyonu üstlenecek arkadaşın bu iş için biraz koşturmasında yarar var.

Herşey Forum üyesi arkadaşlar için.

Gönderim Zamanı:

eyvallah harun kardeşim,

sivasta olması iyi oldu, biz rizeden benim araçla 5 kişi geliriz, tabi çok farklı bir durum olmazsa

Gönderim Zamanı:

Bu organizasyonu üstlenmeye sıcak bakan başta Salih Girgin abimiz olmak üzere alanyalı masa tenisçiler var. Masa tenisini çok seven, alanya ve çevresinde masa tenisinin gelişmesi için büyük emekler harcayan, turnuvalar düzenleyen sayın abimiz ile dün konuştum. Kendisi olumlu yorumlarda bulundu. Yakında buraya duygu ve düşüncelerini de yazacaktır. Alanya'da kalacak yer sıkıntısı olmaz. Sanırım salon da mevcut. Bahar aylarının sonuna doğru düzenlenirse hem buluşma, hem turnuva hem de kısa süreli güzel bir tatil için "yeme de yanında yat" kıvamında bir organizasyon olur. Gün ayarlayabilecek arkadaşlarla beraber buluşma ve turnuva dışında, alanya'nın tarihi yerlerini gezip, köprülü kanyon'da rafting yapabilir, aquapark'a gidebilir ya da başka günübirlik aktivitelere katılabiliriz.

Bence buluşma yer ve tarihini onaylama işini biraz erteleyelim. Zaten henüz kasım ayındayız. Erken kalkan yok alsa da, acele işe şeytan karışır derler :D

Ev sahipleri açıkça duygu ve düşüncelerini yazdıktan sonra forumda oylamaya sunarız. Böylece gayet demokratik bir seçim olur.

Gönderim Zamanı:

Alanya , duyduğuma göre çok nemli oluyor. (http://www.akdenizim.net/haber/haber/7710-antalya39da-nem-orani-yuzde-8639ya-cikti.html)

sırf o yüzden tercihim şu an için Sivas.

:thup: Hakan abi ye katılıyorum. Sivas daha güzel olur gibime geliyor. Ve Nisan değilde Temmuz da olursa daha mantıklı olur gibime geliyor. Zaten Temmuz da da Sivas gibi bi yerde nemin çok farkı olacağını zannetmiyorum. Fakat Alanya da seçilirse seve seve gideriz :gulumse:

Gönderim Zamanı:

evet harun kardeşimizin dediği gibi tufan hoca turushan abi ve orhan hoca varsa heryerde oluruz gelebiliriz şimdiden adımı enustte yaza bilirsiniz olmesek sağ kalırsak tarihte belli olsun şimdiden ucak biletleri ayarlayalım herkese iyi bayramlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 148 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..