Jump to content
Masatenisi.org Forum

Hazır Raket Alacağım Ama Karar Veremiyorum .?

Recommended Posts

Guest SiLeNT-ScReaM
Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım öncelikle herkese bir "merhaba" :D

İkinci olarak şimdi ben hazır bir raket alıp işi iyice kavrayıp sonrada kombi raket yapmayı düşünüyorum..

Şuanda spin,bh,fh vuruşlarım normalin biraz üstünde..

Şu 3 tane raket arasında kaldım: (atak oynarım,defansım yeterli derecede,raketin hafif olması lazım :),hız ve kontrol benim için önplanda )

Sizce hangi raketi almalıyım/Eğer seçimlerim yanlışsa önereceğiniz hazır bir raket varmı( 30-70tl arası :D ) ?

-Butterfly 7000

-Butterfly Platin +(Plus)

-Butterfly Kreanga Power

...????

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler :)

• 8 months later...
Gönderim Zamanı:

bazı yerlerde 50-60 tl arasında fiyatını gördüğüm eski raketimi bir sitede 25 tl ye gördüm (Butterfly werner schlager skill a) illa hazır raket kullanıcam diyorsan bence baya iyi bi indirim tabi rakette beklentilerini ne kadar karşılar bilemiyorum başlangıç için uygundur bnce.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım öncelikle herkese bir "merhaba" :D

İkinci olarak şimdi ben hazır bir raket alıp işi iyice kavrayıp sonrada kombi raket yapmayı düşünüyorum..

Şuanda spin,bh,fh vuruşlarım normalin biraz üstünde..

Şu 3 tane raket arasında kaldım: (atak oynarım,defansım yeterli derecede,raketin hafif olması lazım :),hız ve kontrol benim için önplanda )

Sizce hangi raketi almalıyım/Eğer seçimlerim yanlışsa önereceğiniz hazır bir raket varmı( 30-70tl arası :D ) ?

-Butterfly 7000

-Butterfly Platin +(Plus)

-Butterfly Kreanga Power

...????

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler :)

Linkim Bu iyi gibi görünüyor.

Gönderim Zamanı:

Bence hazır raket düşüncenizden hemen vaz geçin paranıza , emeğinize yazık.bak ONURZAİM İSİMLİ ARKADAŞIMIZ raket ilanı vermiş tamsize göre fiyat olarakta uygun .

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 411 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..