Jump to content
Masatenisi.org Forum

Hazır Raket Alacağım Ama Karar Veremiyorum .?

Recommended Posts

Guest SiLeNT-ScReaM
Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım öncelikle herkese bir "merhaba" :D

İkinci olarak şimdi ben hazır bir raket alıp işi iyice kavrayıp sonrada kombi raket yapmayı düşünüyorum..

Şuanda spin,bh,fh vuruşlarım normalin biraz üstünde..

Şu 3 tane raket arasında kaldım: (atak oynarım,defansım yeterli derecede,raketin hafif olması lazım :),hız ve kontrol benim için önplanda )

Sizce hangi raketi almalıyım/Eğer seçimlerim yanlışsa önereceğiniz hazır bir raket varmı( 30-70tl arası :D ) ?

-Butterfly 7000

-Butterfly Platin +(Plus)

-Butterfly Kreanga Power

...????

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler :)

Gönderim Zamanı:

Bty primorac 7000

Gönderim Zamanı:

Hazır raket konusuna çok fazla kafanızı takmamanızı öneririm. Sonuçta hazır raketler arasında aman aman denecek kadar bir fark yoktur. neredeyse hepsi hemen hemen aynı özelliklere sahiptir.

Gönderim Zamanı:

Sevgili Silent kardeşim,madem 70 TL lere kadar çıkabileceksin,bence 3-5 ay kullanmak için o parayı hazır rakete vereceğine,uzunca bir süre işini görecek,istediğin zaman söküp yeni lastikler yapıştırabileceğin ucuz bir kombi ile başlaman çok daha mantıklı değilmi?İnanıyorum arkadaşlar sana bu konuda birçok alternatif sunacaklardır..Selamlar..

Guest SiLeNT-ScReaM
Gönderim Zamanı:

Evet ama kombi raket konusuna bende katılıyorum fakat bizim buralarda maalesef öyle şeyler satan yerler yok :D Hemde şuan lise 1 deyim daha internetten kredi kartıyla alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum :)

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Kardeşim raket olarak sana Zoran Primorac 7000 i öneriyorum.Bende "7000 A " 7000 in bi üst modeli var gerçekten memnunum.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

ben yeni görüyorum mesajını pardon :whistle: bende butterfly platin var gayet de hafif(ben de lise 1 deyim bu arada).Şu an işimi yeterince görüyor hafif bi raket olarak sana bunu önerebiirim.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 431 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..