Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Öncelikle Merhabalar.. Kendime bir Kombinasyon Raket Hazırladım Fakat Bu işi iyi bilen birileri olarak Sizlerdende Yardım almam Gerektiğini Düşündüm. Yaşım 16 Lise 2 öğrencisiyim yaklaşık 6 yıldır Oynuyorum.Normalin Üstündeyim [İlçe 2.liğine Kadar yükselmiştim :)] Genelde Masaya 1-1.5m Civarı Açık,Hücum ve Spin Tarzında Oynarım.Netten Araştırdığım Bi Kombinasyon Gözüme Çarptı Sizinde Fikirlerinizi Almak İstedim... İşte Kombinasyon :

[FRIENDSHIP - 729 Bomb OFF Tahta Üzerine Çift Taraflı FRIENDSHIP - FX Lightening Lastik]

FRIENDSHIP - 729 Bomb --- [RAKET]

Sınıf Off

Sap Seçenekleri Flared

Hız 9+

Kontrol 9+

Elastikiyet Medium

Ağırlık 85Gr.

Katman 7

FRIENDSHIP - FX Lightening - [LASTİK]

Sınıf Off

Hız 9,5

Kontrol 9,5

Spin 9

Elastikiyet Soft

Renk Seçenekleri Kırmızı, Siyah

Kalınlık 2.0 mm, 2.2 mm

Gönderim Zamanı:

Bu raketin aynısıyla bizzat oynadım. İlk kez kombinasyon raket yapacaksan 729 bomb biraz sert kaçabilir. onun yerine Red Spirit al bence.

Gönderim Zamanı:

Bu raketin aynısıyla bizzat oynadım. İlk kez kombinasyon raket yapacaksan 729 bomb biraz sert kaçabilir. onun yerine Red Spirit al bence.

Sert Kaçabilir Derken ? Ağırlık bakımından mı Yoksa O Seni Aşar Cinsinden mi :)

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

bzim hocamız bize ilk oalrak elimde 7000 raket var butter fly hoca şey önerdi aşamlı oalarak gidelim dedi önce lastiklerinizi değiştirelim benim tahtam idara eder dedi 7000 üstüne 4-5 kez bunu denemiş ve gayet iyi dedi yarı pro oalcağız lastik oalrak yasaka rally 60 tl dedi vide v5 bişiler vardı oda 70 tl fiyatlara pahalı olablir burası edirne hiç klup yoq interntten bakacaz birazda. sana elinde iyi bir fabrika raketi varsa onun lastiklerini değiştirmek kademeli gidince sıkıntı olmasmış

Şuan Bende "Butterfly Zoran Primorac 7000 A" Kullanıyorum.Fakat Hazır Raketin Tahtasına Satın alma lastik takıldını ilk defa sizden duydum :S böle bişey varmı ?

Gönderim Zamanı:

heralde yanlış anlaşıldım elimde zoran promac 7000 flared var bu lastikler ölü beni çıldırtıyorlar. bende bir bilene danıştım ve bana ilk oalrak bu tahtanın üstüne lastik yapıştıralım dedi. Mark V 1.8 mm çif taraflı böyle olunca kombo rakate daha çabuk ısnırsın dedi.

Gönderim Zamanı:

İyi demiş bence. Raket işin hallolmuş. Artık raket düşünme. Şimdi bol bol antrenman...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 274 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..