Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Pazartesi günü ameliyat olmam gerektiği söylenmişti. Tüm gün boyunca iyi doktorlarlar temas kurmaya çalıştık ama hepsi de Antalya'daki Ortopedi kongresindeymişler, bu yüzden kimseyle görüşemedik. Benim basket oynayan oğlumu daha önceden bir kaç defa götürdüğümüz Prof. Dr. Burhan Uslu ile cep telefonundan görüştük ve Antalya'dan gelip ameliyat yapabileceğini söyledi.

Pazartesi gecesi 23:00 uçağı ile İstanbul'a geldi ve gece yarısından sonra saat 01:00 de ameliyat etti ve sabah tekrar Antalya'ya döndü. Yani doktorun iyi niyeti ve hastalarına karşı sorumluluğu sayesinde iyi bir ameliyat geçirdim.

Bugün eve çıktım ve sağ bacağım diz altından alçıda ve yere basmam yasak. 3 hafta sonra alçı değişecek ve yeni alçıyla yere basabileceğim. Sonrası Allah kerim. Ne olacak ben de bilemiyorum. Ama sahalara dönmem 5-6 aydan önce olmaz dediler.

Yürümem için de iki tane değnek verdiler ama ben yürümeye çalışınca herkes çok gülüyor "sarhoş sakatlar gibi yürüyorsun" diyorlar. E ne yapalım alışacağız...

Gönderim Zamanı:

Geçmiş olsun Ertan abi. Ameliyatın iyi geçmesine sevindim, umarım çabuk iyileşirsin..

Gönderim Zamanı:

öyle kuru kuru i am sorry lerle olmaz tsu efendiii :asabi:

Ertan abi sanada çok geçmiş olsun . Bunada şükür daha kötüde olabilirdi .

Bende tırsmaya başladım şimdi , 4 senedir iyiki bi tarafımı kırmamışım bu adamın yanında :whistle:

Gönderim Zamanı:

Cok cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim, en kisa zamanda ayaga kalkarsiniz insallah.

Tsu, ne haltlar karistirdin sen yine? :P: :gulumse:

Gönderim Zamanı:

en yakın zamanda sahalara dönmenizi diliyorum.geçmiş olsun

Gönderim Zamanı:

ertan abi çok geçmiş olsun, bence de çok daha kötü haller gelebilir insanın başına bununla atlattığına şükür. umarım en kısa zamanda ulaşırsın eski sağlığına. kendine iyi bak...

p.s. : www.masatenisi.org güzel değil www.kotuzamanlarindabirbirininyaninda.org olsun. :fildir:

Gönderim Zamanı:

Ertan abi,

Tekrar çok geçmiş olsun. Ameliyat olduğunu ve ameliyatının iyi geçtiğini dün Sadettin öğrenmiştim. Aman kendine çok dikkat et. Ters bir hareket yapma. Acil şifalar diliyorum.

Selamlar,

Gönderim Zamanı:

Ertan abi çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Guest MustafaGultekin
Gönderim Zamanı:

Ertan Abi

Geçmiş olsun dileklerimi iletir,acil şifalar dilerim.

Gönderim Zamanı:

Ertan Bey tekrar geçmiş olsun. Yalnız masalara dönmek konusunda acele etmeyin, iyice iyileşinceye kadar bekleyin derim ben. Ki zaten 5-6 ay kadar süreceğini siz de yazmışsınız. Sabırlı olmanız lazım.

Gönderim Zamanı:

Ertan abi geçmiş olsun.

Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

Gönderim Zamanı:

Ertan Abi büyük geçmiş olsun. Zaten yaz ayında masa tenisi çok yorucu oluyor. :whistle:

Gönderim Zamanı:

Olaya birde iyi yanından bakmak gerek. En az altı ay boyunca bir rakibim eksildi. :P::D:

Şaka bir yana umarım en kısa sürede eski sağlığınızdan daha sağlam olarak masalara dönersiniz. Büyük geçmiş olsun...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 178 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..