Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

orhan hoca bırak şu tırtılı yaw, 6. buluşmada çift düz çok güzel oyun kuruyordun, yakma milletin canını:hehehe:

Haklısın hocam :alkis:

Youtube tan maç videosu fikri güzel, bunun içinde Orhan hocama alkış:alkis:

Gönderim Zamanı:

orhan hoca bırak şu tırtılı yaw, 6. buluşmada çift düz çok güzel oyun kuruyordun, yakma milletin canını:hehehe:

Hocam ben tırtılı bıraksam o beni bırakmıyor artık :)iyiden iyiye alıştım bu melete.

Gönderim Zamanı:

Yanlış değilsem Çok büyük kısmı bu turnuva için gelenler. Bu arada Orhan hocam sizinle oynamakda nasip olmadı. Bir sonraki sefere inşallah :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Yanlış değilsem Çok büyük kısmı bu turnuva için gelenler. Bu arada Orhan hocam sizinle oynamakda nasip olmadı. Bir sonraki sefere inşallah :gulumse:

İnşallah kardeş.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

"Ahmet GÜRBÜZ - İbrahim AYDIN" maçını istiyorum bende... :gulumse:

Ben elimdekileri yayınlıyorum.Bana da Erkan Hoca gönderdi.Ahmet hocam birdahakine kamera getirmeyi unutma :)

Gönderim Zamanı:

İstanbul'da Fenerbahçe Veteranlarda oynamıştık di mi? Gayet güzel backhandi vardı pütüre geçme kararını yadırgadım doğrusu :fildir:

Teşekkür ederim Ozan ama Ligde backhandimden dolayı çok maç kaybettim.Şimdi ise kazanma yüzdem daha yüksek.Ailem İstanbulda olduğundan sene içinde birkaç kez oralara gelme imkanım oluyor.Geldiğimde tekrar oynarız inşallah.

Gönderim Zamanı:

Teşekkür ederim Ozan ama Ligde backhandimden dolayı çok maç kaybettim.Şimdi ise kazanma yüzdem daha yüksek.Ailem İstanbulda olduğundan sene içinde birkaç kez oralara gelme imkanım oluyor.Geldiğimde tekrar oynarız inşallah.

Ah pütür zalim pütür ağlatırsın adami, kolumda güç kalmadi bıraksana yakami (Volkan Konak şarkısından uyarlama) :hehehe:

Gönderim Zamanı:

Ah pütür zalim pütür ağlatırsın adami, kolumda güç kalmadi bıraksana yakami (Volkan Konak şarkısından uyarlama) :hehehe:

Burak kardeş bu sözleri Lig maçında besteye dökersin artık :D: Zaten ilk fırsatta senle ttrating maçı yapacaz.Ok?

Gönderim Zamanı:

Burak kardeş bu sözleri Lig maçında besteye dökersin artık :D: Zaten ilk fırsatta senle ttrating maçı yapacaz.Ok?

Yapalım abi ayıpsın :D Zaten zirve bana göre değil indirin beni bu tahttan :isterim:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 542 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..