Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Çok güzel ve temiz çalışma yapmışlar fakat Titebond ile yapıştırılırsa raket güçsüz ve çok titrek oluyor onun yerine laminasyon epoksi denenebilir.

Sonuçta katmanlar arası yapıştırıcı ve kıvamı en önemli konu firmalar bunu Cola'nın formülü gibi saklıyorlar.

Gönderim Zamanı:

Görünüşte çok hoş tahtalar. Keşke bende kendi tahtamı kendim yapabilsem :tpdance:

Kürşad Arylata Carbon güzel olurdu :isterim:

Gönderim Zamanı:

Görünüşte çok hoş tahtalar. Keşke bende kendi tahtamı kendim yapabilsem :tpdance:

Kürşad Arylata Carbon güzel olurdu :isterim:

2 mm lik haifu shark II yi nereden buldunuz, ben birkaç siteye bakıp görememiştim.

Gönderim Zamanı:

Daha gelmedi Necati abi..Hem ucuz olduğu için hem de üst yüzeyi iyi top tutmadığı için aldım..Servis yeme problemim had safhada iken tenergy gibi acuda gibi üstü çok çeken lastikler faydadan çok zarar veriyor..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

2 mm lik haifu shark II yi nereden buldunuz, ben birkaç siteye bakıp görememiştim.

ttnpp.com'dan sipariş vermiştim, ellerinde 35 derecelik yokmuş, 1-2 haftaya kadar gelirmiş, 10 gün de kargo sürse yaklaşık 1 ay, ben de dün iptal edin dedim, henüz paramı iade etmediler. Almayı düşünüyorsanız ilk önce ellerinde olup olmadığını sormakta fayda var. Ben belki bayramdan önce yetişir diye acelece sipariş etmiştim ama sonuç iyi olmadı.

Edit(13.11.2010): Para iadesi gerçekleşti, güvenilir bir site.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 464 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..