Jump to content
Masatenisi.org Forum

Hangi Nasıl Turnuvaya Nasıl Girilir

Guest Bilalagra

Recommended Posts

• 4 years later...
Guest Aydın Ungan

ben de merak ediyorum aynı konuyu bilgisi olanlar bizi aydınlatırsa sevinirim

Merhaba

aslında sorunuzun yanıtı basit.ama basit her zaman zordur.bulunduğunuz il spor müdürlüğüne 1 adet fotoğraf,sağlık raporu (sağlık ocağınız)ve de nüfus cüzdan fotokopiniz ile başvuruda bulununuz.ferdi lisans çıkartın..

sorununuzun ikinci bölümü sizin gibi ferdi lisansı olan sporcular sezon içinde kuruluşlar ve il temsilciliğininin open (açık) turnuvaları ile geleneksel tüm müsabakalarına katılma hakkınız bulunmaktadır

sanırım anlatabildim

selamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

aslında sorunuzun yanıtı basit.ama basit her zaman zordur.bulunduğunuz il spor müdürlüğüne 1 adet fotoğraf,sağlık raporu (sağlık ocağınız)ve de nüfus cüzdan fotokopiniz ile başvuruda bulununuz.ferdi lisans çıkartın..

sorununuzun ikinci bölümü sizin gibi ferdi lisansı olan sporcular sezon içinde kuruluşlar ve il temsilciliğininin open (açık) turnuvaları ile geleneksel tüm müsabakalarına katılma hakkınız bulunmaktadır

sanırım anlatabildim

selamlar

çok teşekkür ederim aydın (abi) ben sadece belli bir klüp ya da okulda oynadığımız zaman lisansımız olur sanmıştım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

aslında ben en başta bursa da oynayacak, kendimi geliştirecek yer olmadığını düşünüyordum ancak bir süre araştırma yaptıktan sonra okul dışında da kendimi geliştirebileceğimi öğrendim ve bir kursa yazıldım bi de smetmusti15 sen busa da mısın

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

uğur95:bu yazıldığın kurs hakkında bilgi verebilir misin?ben de bursadayım klup yada kurs olarak bi yer bulamadım.

tabiyki seve seve : bursa atatürk spor sarayının içinde pazar günü dışında her gün var ve saat 12 de başlıyor bitiş saatini tam bilmiyorum ben çıktıktan sonra oynayanlar da oluyor tamamen ücretsiz , masalar yasaka raketler kombinasyon istersen kendi raketini getirebilirsin bi de okullar açıkken ders saati nedeniyle sadece cumartesi günü gideceğim ancak tatil süresince hafta içi her gün ordayım eğer gellmek istersen msn den daha ayrıntılı konuşabiliriz. Msn im:'ugur_asaner@hotmail.com'

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hayır yaş sınırı yok sanırım ama daha çok kurstan ziyade halka açık bir salon gibi bu yer bir de sen kaç yaşındasın mesela ben 14 yaşındayım eğer benim kadar falansan hocalar pek ilgilenmiyor sen kendi kendine ordakilerle maç yapıyosun antrenman saatin bitince de gidiyorsun bu arada msn i açamadığım için özür dilerim bilgisayara format atmıştım yeni yükleyebildim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar konuyla alakalı degıl ama konu ekleyemedım buraya yazmak zorunda kaldım.Ben bilgisi olanlara bıse danısmak ıstıyorum.Badmintona başlamak istiyorum acaba bu masa tenısını olumsuz etkıler mı ?yanı bilekte bır sertleşme veya buna benzer şeylere yol açar mı?Bilgisi olanlar cevap verirseniz sevinirim:)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yani ben şimdi cumartesi günü gidip istediğim kadar oynayabilirmiyim oradakilerle

hayır istediğin kadar değil en fazla 2 saat yani orda kafasına göre oynayanlar olduğu kadar hocaların çalıştırdığı kişiler de var o yüzden bir de şu var orda her ne kadar antrenman yaptığını düşünsen de söylesen de hocalar daha çok küçüklerle ilgileniyor.yani biz başı boş oynuyoruz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

telefonla önkayıta filn gerk yoktur değil mi?16 yaşındayım.ilgilenmelerine grk yok.ben arkla oynarım karışmasınlar yeter

hayır ön kayıt da yok ben orayı aradım , bana cumartesi 12 de gel dedi hoca sonra gittim yanımda kimlikle falan, ama gerek kalmadı bana sorduğu sadece: yaşım , okulum , adımdı...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 118 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..