Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar forehand spin çekiyorum rakibim blok yapıyor blok hızlı gelirse topa yetişemiyorum.topa spin çekiyorum sanki hiç geri gelmicekmiş gibi davranıyorum ayaklarım hiç çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.

Gönderim Zamanı:

benim demek istesiğim adam bi backhande bi forehande blok yapıyor bloklar hızlı geliyor ayaklarımın hızlanması için partnerimle yada tek başıma nasıl antremanlar yapabiliriz.ayaklarımın hızlı olmasını istiyorum.video koyabilirmisiniz yada sölü anlatabilirmisiniz.

Gönderim Zamanı:

atletizm yapabilirsin veya masanın etrafında yan koşma gibi ayak hareketleri.. günde en az 15 dakika koşu. Bunlar benim aklıma gelenler daha birsürü var ama anlatılacak gibi değiller. Uygulamalı gösterilmesi lazım <_<

Gönderim Zamanı:

arkdaşımızın sorunun ben ne olduğunu anladım bazen banda oluyor fh topu oldürecekmiş gibi vuruyorsun ama rakip raket haretek ettirmeden bh blbok yapıp ters tarafa düşüyor sanırım buna benze birşey böyle pozisyonları her kişini kurtarabilmesi imkansız o anki konsantrasyon ve fiziblty ne bağlı sen ayakları sağlam durucaksın ve dengeni bozmadan vuruş yapmaya özen göstermeni tavsiye ediyorum topa vuruşunda vücüdunu dengesizleştirme

Gönderim Zamanı:

Bitirici vuruş diye birşey yoktur geri gelmeyen top vardır sen o yüzden vurduğun her top geri gelecekmiş gibi bekle. O zaman top geri geldiğinde de şaşırmaz hızlı bir şekilde pozisyon alır gelen topa hazırlanmış olursun.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Antrenmanla... milyon kere yaparsan o hareket senin için rutin hale gelir ve çok çabuk geri dönebilirsin.

Katılıyorum sana antremanla...

Gönderim Zamanı:

Antrenmanla... milyon kere yaparsan o hareket senin için rutin hale gelir ve çok çabuk geri dönebilirsin.

Katılıyorum sana antremanla...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 394 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..