Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ankara'ya öğrencilik sebebiyle yeni geldim daha 1 yıl oldu.Bu yüzden masa tenisi ekipmanları satan mağazaların nerde olduğunu, hangisinin daha uygun olduğunu vs. bilmiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.İstediğim lastiği Ankara'dan bulabilirim ama istediğim tahtayı bulamam büyük ihtimalle .böyle bir sorunla karşılaşırsam bildiğiniz Türkiye'den ya da yurtdışından online güvenilir bir site var mı?

yardımcı olursanız sevinirim.

Gönderim Zamanı:

dandoy güvenilir diye biliyorum ankra için tufan yalçın ankarada galiba bu abimize bir daşnışırsan faydalı olur

Gönderim Zamanı:

evet masatenisi.com güvenilirdir zaten buradaki bir kaç abimiz kurdu orayıda ama sadece internetten satışvar galiba mağaza olarak bir çalışmaları varmı bilmiyorum

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Masatenisi.com gerçekten de güvenilir ve iyi bir sitedir. Ama Ankara Demirtepe'de Altunay Spor var. Burada da masatenisi.com kadar olmasa bile tahta ve lastik var. Butterfly, stiga ve bir kaç marka daha var. Mağazadan alışveriş yapmanın iyi tarafı da seçeceğin malzemeyi eline alıp, bakabiliyorsun. Beni ararsan bir tüyo verebilirim. 0 505 336 03 25

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

eğer donic alacaksanız www.hazerspor.com Semih bey iyi de indirim yapıyor :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   3 Üye, 0 Gizli, 96 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..