Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar,

raketi elde çevirmeye en uygun olan sap şekli hangisidir?. ayrıca bu amaca en uygun düşen tahta hangisi olabilir (ağırlk, genişlik, kafa/sap oranı gibi vs etmenler açısından)

teşekkürler

Gönderim Zamanı:

Düz sap en uygun sap şeklidir..Defans oyuncularının hemen hemen hepsi bir tarafta uzun pütür diğer tarafta düz lastik kullanırlar ve arada bir rakedi ellerinde çevirip rakibe hata yaptırmaya çalışırlar..Bu yüzden en uygun sap şekli düz saptır..Genelde defans tahtaları 90 gram ve üzeri ağırlıkta iken şu an kullanmakta olduğum Donic'in şahsına münhasır Cayman tahtası tam tamına 70 gram..Düz sapını kullanıyorum ve rakedi elinde çevirmek isteyen tüm oyunculara tavsiye ederim,hiçbir güç harcamadan raket kendiliğinden dönüyor neredeyse :P: :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Düz sap en uygun sap şeklidir..Defans oyuncularının hemen hemen hepsi bir tarafta uzun pütür diğer tarafta düz lastik kullanırlar ve arada bir rakedi ellerinde çevirip rakibe hata yaptırmaya çalışırlar..Bu yüzden en uygun sap şekli düz saptır..Genelde defans tahtaları 90 gram ve üzeri ağırlıkta iken şu an kullanmakta olduğum Donic'in şahsına münhasır Cayman tahtası tam tamına 70 gram..Düz sapını kullanıyorum ve rakedi elinde çevirmek isteyen tüm oyunculara tavsiye ederim,hiçbir güç harcamadan raket kendiliğinden dönüyor neredeyse :P: :gulumse:

Pütürlü lastikmi kullanıyorsun yoksa yeniyıl şakası mı:(:

Gönderim Zamanı:

Şaka degıl Necati abi :tpdance: Pütür ama kısa pütür kullanıyor.

Gönderim Zamanı:

Selamlar,

Arkadaşım ben çok profesyönel değilim bu konuda ama genede bir yorum yapma isteği var içimde. DüzSap(straith) ve Anatomik(A, Anatomic) bunlardır benim görüşüme göre. Eğer raketi elinde oynatabilmek istersende en uygun tutuş KalemTutuşu(PenHold) dur.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 477 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..