Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest Safa Aslaner
Gönderim Zamanı:

biz maç masası olarak stag americas 25 mm masa kullanıoyruz topun sekmesi fela harika topun masanın rengide geçmiyor. ama gitti gidiyorda ucuza masalarda var ama topun sekmesi felan güzel de rengi biraz gidiyor topa rengi çıkıyor biraz ama idare ediliyor.

Bir anımı anlatmak istiyorum biz liseler arası maçtayız 1 masa stag diğer 3 masa böyle biraz daha az iyi masalar bir masadan başka bir masaya geçince gerçekten fark anlaşılıyor.

Gönderim Zamanı:

dogrudur kardeşim kalıte farkı olur.olmasa zaten okadar fıyat farkı olmaz :) 375 lıra ya buldum gıant dragon ucuz ustelık antı skıd varmıs kacırmakta ıstemıorum :D braz daha arastırayım olmadı.stag raketlerı konusundada hıç bılgım yok vala :)

Gönderim Zamanı:

biz maç masası olarak stag americas 25 mm masa kullanıoyruz topun sekmesi fela harika topun masanın rengide geçmiyor. ama gitti gidiyorda ucuza masalarda var ama topun sekmesi felan güzel de rengi biraz gidiyor topa rengi çıkıyor biraz ama idare ediliyor.

Bir anımı anlatmak istiyorum biz liseler arası maçtayız 1 masa stag diğer 3 masa böyle biraz daha az iyi masalar bir masadan başka bir masaya geçince gerçekten fark anlaşılıyor.

Sevgili genç arkadaşlar,

Dilimizi "en azından" anlaşılır bir biçimde kullanırsak; yorumlarınızı ve sorularınızı daha iyi değerlendirebilir, sağlıklı cevaplar verebiliriz. Diğer türlü forum, çöplüğe döner.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlarla 1-2 aydır kullanıyoruz. kurulumu pratik , malzeme kalitesinden de memnunuz masa kenar çizgilerinin topu zıplatması diğer alanlara göre biraz daha az , turnuva oyuncuları dışında antreman için yeterli kalitede fiyatını da dikkate alarak yorum yapıyorum tabi. (gençliğinde bir dönem yoğun oynamış resmi maç deneyimi pek olmayan biri olarak yorumumu değerlendirmek lazım yani temkinli karşılamalı)

Gönderim Zamanı:

İş yerimizde iki adet bu masadan var. Öncelikle Masaların sağlam bir yapısı var.

Top sekmesi benim oynadığım diğer masalara göre iyi denilecek seviyede. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 308 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..