Jump to content
Masatenisi.org Forum

İnce Lastik Mi Daha Kontrollü Kalın Lastik Mi?

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

hangisi diye birşey olamaz çünkü ince lastik daha kontrollüdür.Yeni başlayan oyuncular 2.0 mm altında lastik alırlarsa çok daha iyi olur 1.8 favorim :thup:

Gönderim Zamanı:

İnce lastik.

Gönderim Zamanı:

Spin oyunu oynamak ve spin kabiliyetini arttırmak istiyorsan kalın süngerli lastik kullan.

Kontrol istiyorsan, blok yapacaksan ince süngerli al.

Ben bunu antrenmanlarda yüksek falsolu ve yavaş toplar atmaya çalışırken anlamıştım. Spin oyuncular kensinlikle 2.0mm den aşağı lastikleri düşünmemeli. Ayrıca iyi bir antrrenman programı ve partnerine sahip olmalsınız.

Gönderim Zamanı:

Spin oyunu oynamak ve spin kabiliyetini arttırmak istiyorsan kalın süngerli lastik kullan.

Kontrol istiyorsan, blok yapacaksan ince süngerli al.

Ben bunu antrenmanlarda yüksek falsolu ve yavaş toplar atmaya çalışırken anlamıştım. Spin oyuncular kensinlikle 2.0mm den aşağı lastikleri düşünmemeli. Ayrıca iyi bir antreman programı ve partnerine sahip olmalsınız.

Partner ve antreman tamamdır.Ben kontröl oyuncusuyum ama spin de çalışmak istiyorum sizce ne yapmalıym?

Gönderim Zamanı:

Partner ve antreman tamamdır.Ben kontröl oyuncusuyum ama spin de çalışmak istiyorum sizce ne yapmalıym?

En çabuk söyleyeğim şey parnerin ile antrenmana başlarken şutop yerine doğrudan kontra ile başla. Yüksek falso verek partnerine hataya zorla. Topa hızlı vurmadan yapmanı tavisye ederim. Bu antrenman çok zorlouyor ve masatenisi ile alakalı bütün kasları daha çabuk güçlendiriyor.

Gönderim Zamanı:

En çabuk söyleyeğim şey parnerin ile antrenmana başlarken şutop yerine doğrudan kontra ile başla. Yüksek falso verek partnerine hataya zorla. Topa hızlı vurmadan yapmanı tavisye ederim. Bu antrenman çok zorlouyor ve masatenisi ile alakalı bütün kasları daha çabuk güçlendiriyor.

Teşekkürler.Bunları Uygulayacağım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 186 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..