Jump to content
Masatenisi.org Forum

Lastiklerin Hissin Kaybolması

Guest Safa66

Recommended Posts

arkadaşlar elimde yeni olmıyan ancak yinede iyi 2 tane lastikvar diğer raketimden tecrube ile bu lastiklerime bebek gibi bakıyorum ama nedense şansızlık benim yakamı bırakmıyor lastiği ilk elime aldığımda bayağı güzeldi ama lastiklere artık elimi bir sürtüyorum hiç hiss yok kesik veya spin yapabilmek için neredeyse hissi kaybolmuş çok şaşırdım yaptığım şeyleri söyliyim raket çantam var her oynadıktan sonra hoh layarak temizliyorum 2 defada temiz bir bez parçası ile sildim aldım alalı. Ama bachand tarafı sanki böyle simsiyah değilde böylebir beyazlık varsanki üstünde siyah ama solmuş gibi acaba ben bu silme işleminimi yanlış yapıyorum anlamadım bir bez parçasına suyu döküyorum sıkıyorum azıcık bir su kalıyor içinde siliyorum üstünü hemen 10 sn içinde kuruyor yanlışmı yapıyorum yoksa başka bir sebepmi var valalhi çok canım sıkılıyor bu işe :(:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar elimde yeni olmıyan ancak yinede iyi 2 tane lastikvar diğer raketimden tecrube ile bu lastiklerime bebek gibi bakıyorum ama nedense şansızlık benim yakamı bırakmıyor lastiği ilk elime aldığımda bayağı güzeldi ama lastiklere artık elimi bir sürtüyorum hiç hiss yok kesik veya spin yapabilmek için neredeyse hissi kaybolmuş çok şaşırdım yaptığım şeyleri söyliyim raket çantam var her oynadıktan sonra hoh layarak temizliyorum 2 defada temiz bir bez parçası ile sildim aldım alalı. Ama bachand tarafı sanki böyle simsiyah değilde böylebir beyazlık varsanki üstünde siyah ama solmuş gibi acaba ben bu silme işleminimi yanlış yapıyorum anlamadım bir bez parçasına suyu döküyorum sıkıyorum azıcık bir su kalıyor içinde siliyorum üstünü hemen 10 sn içinde kuruyor yanlışmı yapıyorum yoksa başka bir sebepmi var valalhi çok canım sıkılıyor bu işe :(:

Bence senin durumun piskolojik. Yorgun olduğun için tam gücünü veremiyor olabilirsin. Bizim burda Gencay Menge ile Ponfi'nin oynadığı rakatlere baksan eline almazsın ama halen memnunuz diyorlar. Üstelik temizlemiyorlar bile.

Benim tavisyem çok temizleme, sadece elinin teri ile sil. Parlaklığını hem koruyacak hem de sana başka masraf yaptırmayacak.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bence senin durumun piskolojik. Yorgun olduğun için tam gücünü veremiyor olabilirsin. Bizim burda Gencay Menge ile Ponfi'nin oynadığı rakatlere baksan eline almazsın ama halen memnunuz diyorlar. Üstelik temizlemiyorlar bile.

Benim tavisyem çok temizleme, sadece elinin teri ile sil. Parlaklığını hem koruyacak hem de sana başka masraf yaptırmayacak.

Önerini dikkate alacağım biraz fazla takıntılı insanım önerini dikkate alacağım.Bu lastikler eski olduğu için zamk sürülmesi gerekiyormu stiga carbo lastikler eski solüsyonla kullanuluyordu sanırım hızlandırıcı bir madde sürmek gerekirmi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

şöyle bir his bekliyorum elinize raketi alın hiçbirşey yapmadan iki parmağınızı çok bastırmadan bir lastiğin üstünde sürtün bakalım nasıl bir his verecek ben böle bir his bekliyorum acaba fazla takıntılı olduğumdanmı kaynaklanıyor bundandsonra raketi bırakıp sadece kendi oyunuma bakacam

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ekipmansal hastalık belirtileri görüyorum sende :) elindekine iyi bak ama biraz daha düşün bakmaya çalışırken de, senin tenin asitsel özellik gösterir,lastiklerle fazla temas ederse zarar verir doğal olarak,ayrıca o lastiklerde dediğin tabaka gri gibiyse eskidiğini gösterir,ama o lastiklerle oynaman en azından kırtasiye raketleriyle oynamandan beşyüz kat daha iyidir....O yüzden oyununla daha çok ilgilenmelisin bence de.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ekipmansal hastalık belirtileri görüyorum sende :) elindekine iyi bak ama biraz daha düşün bakmaya çalışırken de, senin tenin asitsel özellik gösterir,lastiklerle fazla temas ederse zarar verir doğal olarak,ayrıca o lastiklerde dediğin tabaka gri gibiyse eskidiğini gösterir,ama o lastiklerle oynaman en azından kırtasiye raketleriyle oynamandan beşyüz kat daha iyidir....O yüzden oyununla daha çok ilgilenmelisin bence de.

:thup: bende öyle düşünüyorum artık bu ekipman olayını bir keanra bırakayımda oyunuma bakmayı düşünüyorum ne kadar eskirse eskisin mevcutun en iyisi olduğuna göre bunu kullanacağım.uzun zamandır para biriktiriyorum(1-2 ay) iyi bir mevlaya geldim primorac off- alabiliyorum artık ne zaman param yeterse ozamana geri döneceğim ekipman mevzuna

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 13 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..