Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Elime iki tane güzel lastik geçti ama boyutları küçüktü. Hiç bir tahtaya olmadı. Ben de tahtayı testere ile lastiklere göre kestim. İmzama bakınca neyi, ne için ve neye göre kestiğim anlaşılır. Bu durum tahtanın özelliklerini ve oyunu etkiler mi? Lastikleri genişletmenin bir yolu var mıydı?

Gönderim Zamanı:

Onu sen bize söylersen daha iyi olur bence. Tahta hafifleyecektir. Teorilere göre tahta hızlı atmaya başlayacak. Ama ben kendim tecrübe etmedim. Kendi tecrüblerini bize yazarsan iyi olur.

Gönderim Zamanı:

ben dandoydan aldığım boosterı küçük lastikleri tahtaya uydurmak için kullanıyorum. ayrıca su bazlı yapıştırıcıyı lastikten sökmek konusunda oldukça başarılı. uzun zamandır kullanıyorum. koklamadan duramıyorum. hiç bağımlılık felan da yapmadı.

Gönderim Zamanı:

Tahtayı küçültürseniz tahtanın ağırlık merkezi değişecektir ve sapa doğru kayacaktır. Bu da tahtanın orijinal özelliğini bozacaktır. Aynı şey lastikler için de geçerlidir. Kimyasallarla lastikleri genişletebilirsiniz. Bunun sonunda santimetrekareye düşen pütür sayısı azalacaktır. Böylece lastiğin top atma, falso verme özellikleri bozulacaktır. Oyuncuya uygun tahtanın alınmasından sonra bu tahtayı uzun zaman kullanırız. Tahtalar kolay kolay eskimezler. Lastikler ise kısa sürede özelliklerini kaybederler. Bu bakımdan tahtarı küçültmek, verniklemek gibi tahtaların özelliklerini bozacak işlemleri tavsiye etneyiz.

Gönderim Zamanı:

Raketi denedim. Bomb oldukça iyi bir tahta. Her şeye uyum sağlıyor. Özelliğinden bir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. Sapı biraz büyük kaldı. Tabii kafanın küçülmesi dezavantaj. Olabiliyormuş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 519 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..