Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Xiom Vega Elite ve Europa. Vega Elite, Vega serisinin en yumuşağı. Dayanıklı ve yumuşak bir topspin lastiği. Vega Europa biraz daha hızlı ve orta sertden birazcık daha yumuşak.

Donic Desto F3. Desto F2 kullanmıştım. Desto F3 daha yumuşak ve kontrollüsü deniyor. Desto F2 nin bile hızı beni tatmin etmedi Timo Boll Spark tahta üzerinde. Desto F3 ü artık bilemiyorum. Üstelik dayanıksız olduğuna dair söylemler var.

Hexer Powersponge. Hexer den hız, sertlik, şut ve blok bağlamında dengesizlik yaşayanların uygun tercihi olabilecek çok keyifli bir lastik. Üstelik dayanıklı. Üst yüzeyi çok iyi spin üretiyor. Bunun yanında 1.7 ve 1.9 mm kalınlıklarıyla bloklarıda harika. Şutlarda gayet net.

Benim bu konuda bildiklerim bukadar.

Gönderim Zamanı:

DHS Memo I ve Memo III orta hızda yumuşak sayılabilecek (vega serisi kadar hızlı değil) ve çok spin üretebilen lastiklerdir

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

tenergy05fx daha iyi spin üretiyor omega 2 ye nazaran.

Gönderim Zamanı:

calibra lt sound oldukça yumuşak hatta biraz fazla yumuşak geldi bana spin özelliği yüksek fakat kontrolü biraz zor çok atıyor alışmak lazım

• 3 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 385 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..