Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Yine çok iyisiniz Harun abi. Paylaşım için teşekkürler. Buna benzer maç videolarınızıda görmek isteriz :fildir:

Gönderim Zamanı:

Videoda birşey dikkatimi çekti kırmızı lastiği bh siyahı fh olarak kullana sporcularda var böyle yapmalarını sebewbine.Fh kırmızı bh siyah jullansalar olmuyormu ? :whistle:

Gönderim Zamanı:

Harunum, antremanı forum buluşması akşamı mı yaptınız? Paylaştığın için teşekkür ederiz, hemen tekniğini çalayım :robot:

Gönderim Zamanı:

Harunum, antremanı forum buluşması akşamı mı yaptınız? Paylaştığın için teşekkür ederiz, hemen tekniğini çalayım :robot:

hayır ömerim,bu 1-2 ay öncesinin sanırım..

bahsettiğin sıralar formdaydım (o:

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

abilerim size bişey sorucam siz nasıl böyle koca spor salonunda 2 kişi oynuyosunuz bir klube üyemisiniz yoksa belediyenin spor salonumu ?

Gönderim Zamanı:

abilerim size bişey sorucam siz nasıl böyle koca spor salonunda 2 kişi oynuyosunuz bir klube üyemisiniz yoksa belediyenin spor salonumu ?

Ben anladığım yada dilimin döndüğü kadarıyla açıklıyayım....

Abinin biri doktor diğer abide hastası....Sorunlarını masaya yatırmışlar karşılıklı çözüm arıyorlar..Bizler bu hastalığın altından nasıl kalkarız, nasıl alt ederiz diye kafa kafaya vermiş çalışıyorlar...

ktm

• Beğen 2
Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

Turushan hocam çareyi buldu pütürü taktı artık derdi kalmadı :) Harun hocamı bilmiyorum ama sağa bakıp sol tarafa spin çekmeleri harikaydı.Bende onun gibi yapıyorum kötü örnek oldu bana :)

Gönderim Zamanı:

Turushan hocam çareyi buldu pütürü taktı artık derdi kalmadı :) Harun hocamı bilmiyorum ama sağa bakıp sol tarafa spin çekmeleri harikaydı.Bende onun gibi yapıyorum kötü örnek oldu bana :)

kaarşim sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma (o:

Gönderim Zamanı:

Benim sorduğum ben istediğim zaman böyle yerlerde oynıyamıyorum fakat siz 2 kii bir spor salonunda oynuyorsunuz spor salonunu mu kiraladınız?

Gönderim Zamanı:

görevliye doktor olduğumu söylüyorum, içeride ameliyat edilecek hasta varmış acilen müdahale etmem lazım diyorum, adam ben kan falan göremem deyince ben de neşter vurup hemen çıkacam diyorum ve içeri giriyoruz

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hmm iyi taktik

Bizde bir kere camdan atladık fakat camlar duvarda ilerdeymiş ve içerde kaldık bagırınca güvenlik geldi kapıyı açtı fakat elinde esir kaldık :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 334 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..