Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Hizlandirici zamk bulabilecegim yerler var midir? Yoksa uretim tamamen durmus durumda mi? Sadece su bazli yapistiricilar mi satilmakta?

Tesekkurler.

Gönderim Zamanı:

Hizlandirici zamk bulabilecegim yerler var midir? Yoksa uretim tamamen durmus durumda mi? Sadece su bazli yapistiricilar mi satilmakta?

Tesekkurler.

hızlandırıcı zamk kullanımı ITTF tarafından yasaklandı

Gönderim Zamanı:

Tesekkurler.

Haifu marka hızlandırıcıları yurt dışında malzeme satan sitelerden bulabilirsiniz. Üreticiler artık su bazlı yapıştırıcı yapmaya yoğunluşamış durumdalar. Bu yüzden eski tip yapıştırıcılardan bulmanız çok zor. Ancak kendiniz yapabilirsiniz.

Gönderim Zamanı:

Haifu marka hızlandırıcıları yurt dışında malzeme satan sitelerden bulabilirsiniz. Üreticiler artık su bazlı yapıştırıcı yapmaya yoğunluşamış durumdalar. Bu yüzden eski tip yapıştırıcılardan bulmanız çok zor. Ancak kendiniz yapabilirsiniz.

Kendimiz nasil yapabiliriz acaba?

Gönderim Zamanı:

Boş yere sorma.

Ben yapmaya devam ettim ve şimdi alerjik astım ile yaşamak zorundayım. Sinir hastalıkları, kanser vs vs Alah korusun.

ITTF bu maddeleri boş yere yasaklamadı...

Üstelik bu maddeleri kullanmak sadece sana değil o spor sapounda bulunan herkese zararlı. Kimseyi zehirlemeye de hakkın yok.

Üstüne üstlük yasak olduğu için hile yapmış da olursun. Hepimiz gibi sen de su bazlı lastiklere alışmak durumundasın...

Bu mesaj uzerine bu girisime baslamadan bitiriyorum. Ben de sana katiliyorum ve en kisa zamanda Acuda S2/S1, Calibra LT/ Calibra LT Sound, veya Tenergy 64/05 lastklerinden alip alismaya basliyacagim.

Orta mesafe spin agirlikli oynamayi hedefledigim icin Acuda S2, Calibre LT Sound ve Calibra LT almayi dusunuyorum.

Saglik herseyin basinda gelir. Haklisin Tsubasa.

Gönderim Zamanı:

Bu mesaj uzerine bu girisime baslamadan bitiriyorum. Ben de sana katiliyorum ve en kisa zamanda Acuda S2/S1, Calibra LT/ Calibra LT Sound, veya Tenergy 64/05 lastklerinden alip alismaya basliyacagim.

Orta mesafe spin agirlikli oynamayi hedefledigim icin Acuda S2, Calibre LT Sound ve Calibra LT almayi dusunuyorum.

Saglik herseyin basinda gelir. Haklisin Tsubasa.

:thup::alkis: Tebrikler arkadaşlar,sizlere yakışan da budur zaten..Sitemizin en büyük özelliği bence güzel bilgiler ve arkadaşlıklar edinme yanında; yanlışları düzeltmek(sadece masa tenisi hakkında değil !..) Özellikle gençlere örnek olma adına...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 427 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..