Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

Yaklaşık bir haftadır kendi kendime raket kombinasyonlarını araştırıyorum. Başlangıç için All+, Off- tahtalar öneriliyor ki bende kontrolü pek elden bırakmak istemeyenlerdenim. İyi bir tahta alıp 729 serisi lastikler almak istiyorum bütçemin el verdiği kadar. Fakat tahta olarak şu seçenekler arasında kaldım;

Petr Korbel Off-

Korbel SK7 Off (sanırım)

Grubba Carbon All+

Donic Epox All

Donic Epox Off

İçimden SK7 geçiyor ama ne kadar hızlıdır pek bir fikrim yok. Tavsiyeleriniz benim için önemli.

Şimdiden teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Korbel SK7 bende var,şu anda kullanıyorum abi çok hızlı ve sert bir tahta o ya , ilk komboysa all , all + ya yönel , SK7 atak yönünden çok iyi ama çok ağır,ayrıca kesmelerde zorlanabilirsin.Ayrıca diğer tahtalar daha uygun , sk7 ye vereceğin para yerine tahtayı Donic Epox alıp lastiklerden en azından birini değiştirebilirsin bence.

Gönderim Zamanı:

Grubba carbon All+ düşünüyordum ama bir türlü içime sindiremedim tahtayı. Doniclerden pek yorum bulamadım, korbeli herkes övüyor gibi ama biraz daha iyi bir tahta bulabilir miyim diye uğraşıyorum..

Gönderim Zamanı:

Bende Grubba Carbon almayi dusunuyorum, kullanan arkadaslar deneyimlerini paylasirlarsa cok iyi olur.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 420 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..