Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• İleti 95
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

yüksek lisans oynayabiliyor,yaş sınırı da yanlış hatırlamıyorsam:28

bi değişiklik yoksa tabi..

Benim bildiğim sadece lisans öğrencileri katılabiliyor ;)

• 4 weeks later...
Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

gelenler kimler şimdi forumdan orada organizasyon düzenleriz bari :)

Gönderim Zamanı:

valla üniversite maçlarına gelip gelmeyeceğim meçhul olmakla birlikte,

hemen üniversite maçları arefesindeki 1.lig maçları için Ankara'da olacağımı belirtmek istiyorum;duy beni:Burak efendi (o:

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

kuvvetle muhtemel geliyoruz :gulumse:

iyi o zaman kuvvetle muhtemelen sola bakıp sağa spin atmaları çok göreceğiz senden :) bende yarın yola çıkıyorum nede olsa memleketim biraz gezeyim alparslan abiyi yenip moralli çıkayım maçlara :)

Gönderim Zamanı:

valla üniversite maçlarına gelip gelmeyeceğim meçhul olmakla birlikte,

hemen üniversite maçları arefesindeki 1.lig maçları için Ankara'da olacağımı belirtmek istiyorum;duy beni:Burak efendi (o:

Ben Ankaradayım beklerim nasıl olsa üniversite bizi götürmüyor bu sene maçlara :D

Gönderim Zamanı:

iyi o zaman kuvvetle muhtemelen sola bakıp sağa spin atmaları çok göreceğiz senden :) bende yarın yola çıkıyorum nede olsa memleketim biraz gezeyim alparslan abiyi yenip moralli çıkayım maçlara :)

:bonus:

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

erken gelecek arkadaşlar olursa bir yerde buluşup maçlar yapabiliriz.... 0531 545 22 04 numaram

saygılarımla...

Gönderim Zamanı:

Vay bora sende her sene üniversite değiştiriyosun :gulumse:

evet bu 3. katılışım ve 3. farklı üni takımım. farkında olmadan ilginç bi rekora imza attık galiba tongue.gif

Gönderim Zamanı:

[/quot

cihancım senin durusuna bile hata derim sayi gider sonra gülüsüne kart veriri tribüne yollarım bilgin ola:)

Gönderim Zamanı:

erken gelecek arkadaşlar olursa bir yerde buluşup maçlar yapabiliriz.... 0531 545 22 04 numaram

saygılarımla...

bi yer derken altın rakete götürmeyecen heralde cihancım..orda pek güel e hatırlanabilir anıların olmasa gerek:)

Gönderim Zamanı:

Birde benden soru.;

Yüksek lisans yapanlar turnuvaya girebiliyorlar mı?

el cevap: giremiyo kardes bende yüksek lisans yapiyorum malatyada ve "malatyalicihanı" da yenebiliyorum yani en kötü sondan bi önceki sıralamada yerim garanti ama kabul ettiremedim...eger sen kabul ettirebilirsen haberim olsun bende bastirayim biraz daa:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 319 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..