Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar hazır rakette Butterfy ın en iyi raketi zaten primorac 7000.sitga nın bir sürü raketi var ve ben bu konuda karar veremiyorum. 1. hazır rakette stiga mı, butterfly mı? 2. seçtiğiniz markanın en hızlı modeli nedir? Yardımcı olursanız sevinirim...

Gönderim Zamanı:

Hazır raket deyince benim aklıma hobi veya eğlence amaçlı oynanan hazır raketler dışında profesyonel olarak kullanılan hazır raketler de geliyor. Mesela istediğiniz firmaya istediğiniz kombinasyonu hazırlatıp hazır raket olarak satın alıp kullanabilirsiniz. Ama genellikle hazır raket = Recreational (eğlence) için kullanılan şeklinde düşünülüyor. Eğer masatenisini eğlence amacıyla değil de spor yapmak ve ilerletmek için oynuyorsanız ve hazır raket satın almak istiyorsanız profesyonel hazırlanmış kombolara yönelmeniz gerekiyor. Masatenisi ürünleri satan firmalar size istediğiniz kombinasyonu hazırlayıp hazır raket olarak sunabilirler.

Gönderim Zamanı:

Zaten Hazır raketler arasında pek bir fark yok hepsi genelde kafa kafaya bu kadar sıkıntı etme.Senin yerinde olsam hazır rakete 80 - 90 TL vericeğime bu fiyatlarda bi kombinasyon yaptırırdım.Ama soruna yinede cevap veriyim. "Butterfly Zoran Primorac 7000 A" Bence en hızlı hazır raket.

Gönderim Zamanı:

Herşeyden önce niye hazır raket :D ?

Kombinasyon yapmadan önce biraz daha hazır raket ile idare ediyim dedim. Hem o raketi korumak güç ister okulda yalnız başına kaldığı zamanlar oluyor.

Gönderim Zamanı:

O kadar Tenergy, ZLC filan sorusundan sonra bu iyi geldi. smile.gif

:alkis::D: :D: ben bıraktım artık o işleri. Allah nasip ederse, karar verebilirsem butterfly 7000 ya da bty petr korbel alıcam, lastiğini araştırıyorum...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

İllaaki hazır raket ise zoran primorac 7000 A almanı tavsiye ederim hem hızlı hem spinli ama petr korbel sakın alma arkadasımda var çok yavas bir raket spini yok genede sana kalmıs bişey

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 421 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..