Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

86 Doğumluysa 25 yaşındadır , bu zamana kadar nerelerdeydi acaba bu arkadaş , ya da biz nerelerdeydik :D . Gerçekten ilk gördüğümde çok şaşırdım , ama eleme grubunda da kolay bir yere düşmemiş yani....Bu arada arkadaşlar mynetle birkaç yazışmam ve arkadaşlarımın da desteğiyle bazı masa tenisi haberleri yayınlanmaya başladı , şu anda Almanya Açık ile ilgili bir haber eklenmiş , http://spor.mynet.com/haber/milliler-almanya-yolcusu/32577 linkinde görebilirsiniz, Mynet Türkiye'nin en önemli sitelerinden , lütfen göz ardı etmeyin ;)

Gönderim Zamanı:

3 16:45 23/2/2011 Table 8

PARTYKA Natalia (POL) vs HE Sirin (TUR) - 15-13, 12-10, 11-9, 28-26 / 4-0 PARTYKA Natalia (POL)

Maçın set skorlarına dikkat.. 4-0 lık bir maçta ve/veya bir sette alınan en fazla sayı gibi rekorlar kırılmış olabilir.

Gönderim Zamanı:

Tam olarak seneyi hatırlamıyorum ama 2005 veya 2006 da Deniz Türkiye'ye gelmişti, milli takımda oynamak istiyordu ancak katıldığı kamplarda o zaman formunun zirvesinde olan Safa Avcı ve Peng Fei'yi yenemeyince isteği karşılıksız kaldı.Almanya'da bundesliga'nın bir alt liginde oynuyor diye biliyorum.

Gönderim Zamanı:

Çek Dmitrij Prokopcov Joo Se Hyuk'u 4-1 yendi..Turnuvanın en önemli sürprizi diyebiliriz..

maçın tekrarını izleyebileceğim bir link var mı?

Gönderim Zamanı:

Patrick Baum da İsveç'li Paer Gerell'e 4-1 mağlup oldu..Günün bir diğer sürprizi de bu..

Gerell kötü bir oyuncu değil ki neden buna süpriz diyosunuz anlamadım valla :protesto:

Gönderim Zamanı:

Ben Dünya sıralamasındaki yerlerine göre söyledim onu..Yoksa elbette ki iyi oyuncu..Dünya sıralasında 39. sıradaymış bu arada..

Gönderim Zamanı:

arkadaslar macları nereden izliyosunuz ?link varmı

Gönderim Zamanı:

arkadaslar macları nereden izliyosunuz ?link varmı

www.ittf.com/ittv (main )seçeneğine tıkla,canlı yayın varsa live yazar yoksa bant yayın izleyebilirsin...

Gönderim Zamanı:

Timo'yu son 2 final maçında da izledim..Çok silik performanslar sergiledi..Sanırım üzerindeki baskıyı kaldıramıyor..Büyük oyuncu olmak için mental olarak da bazı şeylerin üstesinden gelebilmeli..Timo bunu başaramayacak gibi duruyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 70 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..