Jump to content
Masatenisi.org Forum

Yardımınıza Ihtiyacım Var

Guest yzdeniz

Recommended Posts

spini lastik değil oyuncu üretir. oyuncu ise anti dışında her lastikle ve istediği kadar spin üretebilir. çok spinli lastiğin kontrolü azdır. gelen topa göre hemen reaksiyon gösterir. hareketi doğru yapmazsanız sizi affetmez. o yüzdendir ki yeni başlayanlara önerilmez.

iyi spin üretmek için öncelikle iyi spin üretecek elemanlara sahip olmanız lazım. asia yerine europe ya da elite almanızı tavsiye ederim. (illa xiom olsun diyorsanız) asia'nın süngeri çok sert olduğu için top hissi de fazlasıyla az ve bu durum kişinin eksik yönlerini geliştirmesini engelliyor. eğer profesyonel bir oyuncu değilseniz bu lastiğe bulaşmayın derim. (en azından tekniğinizi geliştirene kadar) bh te uzun süre kullandım fakat keşke kullanmasaydım diyorum. top açmalar, masaüstü spinlerde gayet güzel fakat geri kalan vuruşları (blok dahil) aynı rahatlıkta yapamıyordum. halbuki yumuşak ya da orta sertlikte all karakterli bir lastikle her vuruş yapılabiliniyor ve kişi kendini her yönden geliştirebiliyor. kısacası çok yönlü bh'iniz olmasını istiyorsanız tavsiyeler dahilindeki farklı bir lastiğe yönelin derim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 39 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..