Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba

2 yildir masa tenisi oynuyorum . Okulun masa tenisi antremanlarina gidiyorum ve su an elimdeki raket Butterfly Timo boll Platin

bu raketi 60 tl gibi bir fiyata almistim

simdi yeni bir raket almayi / yapmayi düsünüyorum

begendim raket donic waldner series 1000 (tavsiye edermisiniz ? )

tabikide bunu okuyan bana kombi yap diyecektir .

bende kombi yapmak isterim ama internetten raket parcalari alamayacagim icin ankarada masa tenisi tahtasi ve lastigi satan bir dükkan bulabilirmiyim ?

raketime toplam 100-150 tl arasinda bir bütce ayirabilirim.

offensive oynuyorum ve raketimde spini yüksek yapabilsin istiyorum

Benim dediklerime uygun bir raket yazarsaniz sevinirim.

Tessekürler

Gönderim Zamanı:

Merhaba Egeberk kardeşim.Ankarada masa tenisi malzemesi satan bir yer var mı bilmiyom.ama internet üzerinden alışveriş yapmak hiç te zor değil.İnternet üzerinden alışveriş yapman için kredi kartı şart değil.bankaya gidip sitenin hesap numarasına gerekli parayı havale yaparak ta ürün alabilirsin.Arayıp site yetkililerine dersin şu ürünü veya ürünleri almak istiyorum.ne kadar havale yapmam gerekiyor dersin yardımcı olurlar.Masa tenisi malzemesi satan siteleri googleden de bulabilirsin.Bir kaç tane ben söyliyim:masatenisi.com, spinspor.com, hazer spor.com vs.

Raket tercihi konusuna gelince forumda yeni kombi yapacaklar için tavsiye şeklinde aratıp ilgili konuları bulup okumanı tavsiye ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılarımla...

Gönderim Zamanı:

nasil bir raket önerirsin daha önce hic yapmadim dedgigim gibi 100-150 tl arasi olsun

Gönderim Zamanı:

Merhaba Egeberk kardeşim. Arama kısmında yeni başlayanlar için kombi diye yaz arat.çıkan konuları oku ,mutlaka yardımcı olucaktır. Yine de sana bir kombi önereyim.Tahta tibhar match,lastik iki yüzüne andro upgrade .Hem ekonomik olur hem de iyi bir başlangıç olur.

Gönderim Zamanı:

Bence forum moderatörlerinden Tufan Yalçın'ı arayın,kendisi Andro ve Adidas masa tenisi malzemelerinin temin edicisi,ayrıca hem oyuncu hem de milli antrenörlerimizden..

Size en iyi şekilde yardımcı olabilecek kimselerden biri,Ankara'da oluşu da ayrı bir avantaj..

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 365 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..