Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

slm arkadaşlar,

öncelikle 2002 yılında ara verdiğim masa tenisine tekrar başladığım için çok mutluyum. en son üniversitede turnuvalara katılmıştım:)

o zamanlar butterfly'ın bir testi vardı. oynayış tarzına göre raket tavsiyesi veriyordu ve bana (FH)tackiness drive 2.1, (BH)tackiness drive 1.9 tavsiye etmişti bende buna uyarak karbon katmanlı bir tahta almıştım. o zaman çok memnun kalmıştım iyicede alışmıştım. ama şimdi oyun tarzımı biraz değiştirmek istiyorum. bileğime daha fazla hareket kazandırmak istiyorum. defansımı çoğunluk BH ile yapıyorum ama çoğunlukla(%90) atak oynuyorum. atakta daha çok FH kullanıyorum ama atak sırasında artık topa ileri doğru daha fazla spin vermek istiyorum. yani topa çok fazla yön verebileceğim bir atak raketi istiyorum.

bununla birlikte istanbula yeni taşındığım için pek bir yer bilmiyorum ve gittiğim spor merkezinde de bu oyunu iyi oynayan pek kişi yok. kendimi gelişştirebileceğim oyuncularla nerede bulabilirim.(klüp vs)

şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim aranıza katıldığıma çok sevindim:)

Düzenleme: bu arada güncel raket fiyatlarını hiç bilmediğim için aralık vermem zor olacak ama bahsettiğim kombinasyonu o zaman 130 marka almıştım şimdi de max 100 euro gibi bişi olabilir. belki biraz daha artı olabailir

Gönderim Zamanı:

öncelikle aleykümselam,aramıza hoş geldin.

İstanbulda oturmadığım için oynayacak yer bulma konusunda yardımcı olamayacağım.ben raket kısmındaki konun için görüş bildireceğim.Uzun bir süre ara verdiğin için bence karbon tahta ile başlaman pek mantıklı olmaz.Tahta olarak her oyuna uyan primorac off- u tavsiye ederim.Lastik olarak ta forehand için tenergy 05(biraz fazla gelebilir,alternatif olarak stiga boost tc yi öneririm) backhand için ise xiom vega europe uygun olabilir.bunlar benim düşüncem.saygılarımla...

Gönderim Zamanı:

yzdeniz hocam:

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. dün konuyu açtıktan sonra biraz fiyatlara ve modellere bakındım. şuan için istediğim süngerleri(sanırım rubber ın türkçesi bu:)) alırsam karbon tahta için param kalmayabilir zira fiyatları 200 tL civarındaymış. dün butterfly spin art süngerleri baya hoşuma yabancı sitelerde iyi yorumlarda yazılmış. forumda kullanan var mı? avantaj veya dezavantajı nelerdir?

Hakan Kırık:

doğru söylüyorsunuz hocam. istanbul büyük bir yer gerçi benim için pek değil çünkü ben beşiktaşta oturuyorum, taksimde çalışıyorum ve bakırköyden ileri, leventten ileri, bebekten ileri ve köprüden sonrasına neredeyse hiç eçmedim diyebilirim:). çok uzak olmadığı sürece sanırım farklı semtleri bulabilirim

Emre İmamoğlu:

sizin verdiğiniz linkte avrupa bölgesindeki yerlere baktım çeliktepe'deki yer güzel bir yere benziyor ilginiz için teşekkür ederim

Gönderim Zamanı:

yzdeniz hocam:

... süngerleri(sanırım rubber ın türkçesi bu:)) ...

lastik diyoruz rubber için.

çok uzak olmadığı sürece sanırım farklı semtleri bulabilirim

Beşiktaş ise, tavsiyem 103 ile bizim buraya Ümraniye - Haldun Alagaş spor salonuna gelmeniz, veya vapur ile Üsküdar'dan da olur. Ayrıca Zeytinburnu / UPS salonuna da gidebilirsiniz (tramvay ile)

sizin verdiğiniz linkte avrupa bölgesindeki yerlere baktım çeliktepe'deki yer güzel bir yere benziyor ilginiz için teşekkür ederim

Çeliktepe'de oynayan var mı ki? Partner olmadan gidilmez. Ayrıca bizim burada da İSMEK var , tek masa. Fakat masayı biri kırdı - 2 yıldır tamirde ! Telefon açmadan sakın gitmeyin.

Gönderim Zamanı:

Merhaba Mrtkts,

Spinart lastiğini hiç kullanmadım o nedenle birşey diyemiyeceğim.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 282 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..