Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Focus III ve Higher III

Bu Lastikler hakkında bildiklerinizi yazarmısınız.Kontrollü atak yapan masaya orta ve uzak mesafeden oynayan biri için nasıl olur ? Su bazlı yapıştırıcılara uyum sağlarmı.Lastikleri Joola carbon üstüne yapıştıracaz.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Selam

Higher III ü denemedim, ancak kendi yaptığım sert tahtanın bh tarafına yeni taktığım focus III le

kısa bir süredir oynamaktayım. Lastik kısmı ince, yapışkan, sert tahtama rağmen fazla atmayan bir lastik olduğunu söyleyebilirim. Spin ürettiği söylenebilir ancak fh'a taktığım 729 fx den fazla değil. Umarım açıklamalar kısmi bir fikir vermiştir.

Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Yakın zamanda Focus III denedim. Şu an oynadığım Desto F3 Bigslam'e benzediğini okudum internette. Aldım yapıştırdım. Hakikaten çok yumuşak bir süngeri var. Sünger ve üst yüzey hemen yırtılmaya müsait. Daha lastiği keserken bazı noktalarda küçük yırtıklar oluştu. Üst yüzey bildiğimiz Friendship lastiklerin aksine hiç yapışkan değil. Tıpkı Avrupa lastikleri gibi.

Oyun esnasındaki görüşlerimi söyleyecek olursam, Focus III'den Desto F3 Bigslam gibi canlı bir his alamadım. F3 Bigslam ile topa vururken süngere adeta gömülüyor ve nerdeyse tahtayı hissediyordum. Desto F3 Bigslam, bu gömülmenin verdiği mancınık etkisi ile topa yüksek bir dönüş hızı kazandırıyor, dolayısıyla spinler karşı tarafa çok enerjili gidiyordu. Focus III Snipe ile aynı enerjide spinler üretemediğimi farkettim. Daha fazla uğraşmadan lastiği çıkardım. Çıkarırken de sünger bu defa içten yırtıldı :)

Gönderim Zamanı:

Çok teşekkür ederim. Denemeyi düşündüğüm bir lastikti, gerek kalmadı sayenizde. Fazla yumuşak ve narinmiş.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

selam, masaya uzak oynuyorsanız bu lastikler size uymaz.vuruş açıları düşük olduğu için atışlarınız filede kalacaktır. çin lastiklerinin geneli gibi bunlarda masa üstü yada orta mesafe oyunlar için.ama bh blok ve kesme için Higher III etkili bir lastik.

ayrıca çin lastiği dediysek bunları o kategoriye sokmayın. Higher III alman süngerli tam bir BH lastiği, focus III normalden daha elastik ve ince üst yüzeyi ile çin lastiğine hiç benzemiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 529 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..