Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Donic Epox serisi tahtalar hakkında internette yorumlar okudum ama oynayan ve bilgisi olan arkadaşlar var mı? Özellikle epox carbotec ve power carbon'u merak ediyorum. Hız ve sertlik dereceleri hangi tahtalara yakındır, kafa ölçüleri nedir gibi..

Gönderim Zamanı:

Epox Carbotec le bir kaç antreman yapmıştım. Aklımda kalanlar şunlar. Hafif ve ele tam oturuyor. Ma Lin Carbonla eşdeğer hızda sanki. Ma Lin Carbondan biraz daha sert ve tok bir hissi var. Desto F3 gibi yumuşak lastiklerle müthiş bi performans almıştım. Çok rahat servıs karşılama, top açma ve yumuşak topspinlerde muazzam bi performansı vardı. Donic Baracuda takıp oynadığımda ise tam bi uzak mesafe silahı olmuştu. Uzakdan rahat ve etkili spin varyasyonları yapabiliyordum. Ama masa başında birazcık zorlandım kontrol etmede. Bence Baracuda , Hexer gibi orta sertlikte ve zıplak lastiklerden ziyade daha sert lastiklerle yada yumuşak lastiklerle kullanılması uygundur. Yumuşak lastiklerle harika topspin , sert lastiklerlede harika şut ve blok yapılabilir.

Gönderim Zamanı:

Teşekkürler. Yorumunuza göre tam benim istediğim gibi bir tahta izlenimini verdi. Fiyat/kalite/performans açısından oldukça iyi bir seri olduğunu söyleyecek başka yorumcular var mı acaba..Ya da negatif yönleri hakkında fikri olanlar..

Gönderim Zamanı:

Ben epox tahtanın topspeed modelini aldım.Üzerinde de joola mambo Gp max lastikler var.

1. kademe antrenörüm(lise üniversitede oynamışlığım var. Az buçuk bilirim yani :)

Bu tahta donic in en hızlı tahtası diye geçiyor.

Bu kombiyi yaparkenki amacım gergeli karbon tahtanın hızını yakalamaktı (çok fazla ekipmak kullanmadım)

Ama düşüncem tam bir hayal oldu. Çünkü tahta benim istediğim hızın yanından bile geçmiyor.

Bu lastiklerin uyumsuzluğundan yada tahtanın gerçekten hızlı olmamasından kaynaklı.Bilemiyorum.Ama kesinlikle hızlı değil ( bazı arkadaşlar haklı olarak bu ne hız düşkünlüğü diyecek ama ondan değil gerçekten LTK speed lastik ve stiga all+ kombosundan sonra biraz hız istiyor insan)kontrollü ve hisli bir kombo oldu.

Diğer tahtaları bilmiyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 292 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..