Jump to content
Masatenisi.org Forum

Ygs

Guest malatyalıcihan

Recommended Posts

Guest malatyalıcihan

YGS yesede yemesede kazanın arkadaşlar bu sınavı başarılar ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın(Amin).Kazanınki Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini yazın ve oynayacak adam olsunBiraz bencilim ama :)

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 months later...

Artık son yollar ikinci sınav virajına giriliyor.. Virajlar tehlikelidir.. Virajdan önce köküne kadar gazamı basacaksınız firene mi basacaksınız çok önemli değil ...virajın içine girdiğiniz gibi çıkmak istiyorsanız hafif gaza dokunmanız yeterli..

Gireceklere Allah kolaylık versin..Şanslarınız bol olsun..

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 1 month later...

Nerde kalmıştık.....?

Durumlar ne vaziyette....?

Gönlünüze göre puanları yakaladınız mı..?

2 mil. yakın genç nüfus sınava giriyor...Hayatlarını dahada güzelleştirebilmek için.....50 çeşit puan türü neyi nasıl seçmek başlı başına keşmekeş...Nasıl bir sistem içindeyiz böyle aklım bir türlü almıyor..

Sonucum geldi sporuda seviyorum sporla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum ama bu gelen sonuç bana değilde aileme geldi sanki, ailem bana doktor ol yada mühendis ol diyorlar.....Buyurun durumumuz bu...Bunca sıkıntıyı stresi sevdiğimiz bir şeyi yapmak için katlanmadık yani....

Kendi istediklerimiz çok önemli değil önemli olan çevremizin bizlerden ne beklediği...

Karışık , karmaşık bir o kadarda derin bir konu...Ne anlatırsan anlat ne sorarsan sor cevabı yok..

Allah hepimize kolaylık versin...

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Guest malatyalıcihan

ya şimdi kim geliyor Ağrıya bak bu son senem bari bir tane oyuncu gelsin ya olmazki ama Kürşat 1 sene yeme içmen benden kardeşim gel artık :) Burak ağut kardeşim sende gel sanada yemek bedava 1 sene :))

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ya şimdi kim geliyor Ağrıya bak bu son senem bari bir tane oyuncu gelsin ya olmazki ama Kürşat 1 sene yeme içmen benden kardeşim gel artık :) Burak ağut kardeşim sende gel sanada yemek bedava 1 sene :))

insanın öğrenci olası geliyor. Ne yapsak acaba.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 143 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..