Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

raketim2i sonunda zirveye taşıdın ha hocam tebrikler,malatya olarak her ne kadar 2.gün yanında olamasamda seninle gurur duyuyoruz:))

Teşekkürler Üstad

Gönderim Zamanı:

Ekrem Beyi özellikle tebrik ediyorum. Bu sene iki çocuğuyla beraber yeğeninide almış gelmiş. Helal olsun :alkis:

(Buluşmada 4 Şişmanoğlu vardı).

Teşekkürler Necati BEY. Aslında bütün mahalleyi getirecektim ama arabamız sadece 5 kişilikti.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

8. Forum buluşmasında emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Buluşmadan birkaç enstantane:

1) Sivaslı izleyicinin Burak'ı 'Su deposu' na benzetmesi

2) Kayısı, antep fıstığı ve etli ekmeğin aynı gün yenmesi nedeniyle yurt tuvaletlerindeki 'Yurttan sesler' korosu

3) Ekrem abi'nin (Şişmanoğulları)' nın 46 plaka uzun antenli beyaz şahini

4) Yurt görevlisinin Apo'yla olan samimiyeti (Adam resmen iş atıyodu; şahitlerim var Abdullah :)

5) Pazar gecesi yurt odasında türkü söylerken kızgın bir herifçioğlunun 'Kim o oynayanlar ulan' diyrek laaap diye odaya dalması ve arkasından yaşanan kısa süreli sessizlik :)

6) Tufan hocamın attığım servisleri raktin ucuyla taşıyıp aynı anda bachhand şut atması (Bilenler bilir nasıl bir şey olduğunu)

7) İstanbuldan Sivasa 1 satte gidip Sivas havaalanından yurda 3 saate gitmek :)

8) Tahsin in 30 tt rating maçı yapmasına rağmen bir arpa boyu yol alamamasına karşılık Lütfullah hocamın üst üste aldığı 5 galibiyetin ardından beni de yenmesiyle tek seerde 420 puan alması ( o Maçlarda aldığı puanlar hariç)

9) 1 binimlik Sivas kartın (Akbil gibi bişey) tek binimliğinin 1.35 çift binimliğinin 3.20 dört binimliğinin 6.60 tl olmasını Hakan abinin fark etmesinin ardından yaşadığımız şaşkınlık

HAydi bakalım yorumları eksik etmeyin bunlara dostlar. Seçmece bunlar (Özellikle Ongun abi senden orijinal yorumlar bekliyoruz)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

hee burak abi bak yine bişey unutdun :D sivas optikk :D

Onları da sen yaz Alican. Herşeyi de benden bekleme ;)

Gönderim Zamanı:

lütfullah hoca beni yendiginde sıfır puandı ondan yani ben ona o puanları kazandırdım neyse güzel degrlendirme yapmışsın agzına saglık erdemcim buarada reatinglerle bereber 182 maç yapmışım dahada olacaktı millet kaçışmaya başladı ne yapayım

Gönderim Zamanı:

lütfullah hoca beni yendiginde sıfır puandı ondan yani ben ona o puanları kazandırdım neyse güzel degrlendirme yapmışsın agzına saglık erdemcim buarada reatinglerle bereber 182 maç yapmışım dahada olacaktı millet kaçışmaya başladı ne yapayım

Tahsin, sen Şener Bayrak ı nasıl yendin? Bu işte bir çapanoğlu var ya neyse :pirpir: (dostluk maçı deyip sonradan yenince rating maçına çevirmiş olmayasın :P: ).

Gönderim Zamanı:

Şener terlikleriyle falan oynamış olabilir tongue.giflaugh.gif

Aynen çağan abı. Şener abı terlıkle oynadı benımle. Ama turnuva maçında deli ettim oni :tpdance: set aldum daaa. Birde gıcık oldi, suratundan anlaşılidi (burayı yazamadım)

Gönderim Zamanı:

ellerinize sağlık. bir yaşıma daha girdim.

videonun ismine bir de "the serve behind the back" falan yazsaydınız da tüm dünya bunu görseydi ülkemizde ne cevherler var. şaka değil ciddiyim. mümkünse ismine bir de bu ifadeyi ekleyin.

Gönderim Zamanı:

Ben de Serkan Bey'e çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir organizasyon oldu. Sayesinde bolca masa tenisi oynadık. Hasret giderdik. Organizasyonda yardımı olan herkese ve buluşmaya katılan tüm forum üyelerine teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

bak şunlara ya şeneri yendigime şnanmıyorlar ben herzaman demişim maç maçı tutmuyor işte buda ornek işte şener mukemmel oynadı ben daha mukemmeldim inanın

Tahsin ben sana inanıyorum. Rize buluşmamızda benide yenmiştin çünkürolleyes.gif.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

çok sagolun tufan hocam gormemişlerya ondanda olabilir şener mukemmel oyuncu ayrıyeten maç başlamadan once teklif ettim reyting maçı diye oda kabul etti hatta kıran kırana maç olur dedi kendisine sora bilirsiniz zaten ertesi gun gurup maçında 3.0 paketledi beni

Gönderim Zamanı:

çok sagolun tufan hocam gormemişlerya ondanda olabilir şener mukemmel oyuncu ayrıyeten maç başlamadan once teklif ettim reyting maçı diye oda kabul etti hatta kıran kırana maç olur dedi kendisine sora bilirsiniz zaten ertesi gun gurup maçında 3.0 paketledi beni

Ben lakırdı olsun diye yazdım, maksat gülelim :lol:

Gönderim Zamanı:

gösteriye devam:

He he. Bu hareketi Tufan hocadan gördükden sonra uzun uğraşlar soncunda bende başardım sonunda. Gerçi 10 kere deniyorsam 5 ini ıskalıyorum ama olsun zamanla yüzdem artacak :tpdance:

Gönderim Zamanı:

gösteriye devam:

isme ingilizceyi de eklemenize sevindim "serve behind the back table tennis" diye arayınca 3. sırada çıkıyor. bu hoş bir şey. buna önem vermemin sebebi şu. ülke olarak çok video izleyen ama az video üreten konumdayız yada istatistikler böyle söylüyor. bunda en önemli etkenlerden biri de üretilen çekilen videoların reklamını yapmadan başka milletlerinde bulacağı bir şekilde isimlendirmeden paylaşmamız. tabi bu benim düşüncem yanlış olabilir.

yarın yabancı bir ülkeye gittiğimizde veya oralardan birileri geldiğinde bu servisi attıklarını görmek çok hoş bir şey olur.

Gönderim Zamanı:

bende şaka ararat abicim maksat gülme tabi yarın ups teyiz allahın izniyle

Buluşmadaki maç performansını gerçekten taktir ettim. Seni otururken pek gören olmamıştır :alkis:

Gönderim Zamanı:

forum buluşmasına yani masatenisi şenliğine gitmişim tadını çıkarmaya çalıştım gercekten de çıkardım darısı seneye inşallah buyuk bir ihtimalle koceli olşabilir onda sonra bursa sonra eskişehir sırasıyla

Gönderim Zamanı:

1 haftalık aradan sonra herkese merhaba, öncelikle buluşmayı hazırlayan serkan hocaya ve desteklerini esirgemeyen tufan hoca ve melih hocaya teşekkür ediyorum, 4 gecelik sivas macerası çok güzel anılarla geçti, bol masa tenisi oynamak, sivas köftesi yemek, süperman mustafa, fotoğrafçı yusuf, lö şener, bebeğim ( o kendini bilir :bye: ) ve şumi ibrahim hocayla aynı odada kalmak, gece 3lere - 4lere kadar sohbet etmek, yeni arkadaşlarla tanışmak, tahsin hoca yenilmek çok keyifliydi :)))))))))))))

şimdilik ilk aklıma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim,

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 32 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..