Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar artık sanırım imkanlar Serkan arkadaşımın anlaşmaları ile bu kadar. Otel 4 kişi 80 lira olarak okudum. Bence çok uygun. Kişi başı 20 lira ve kahvaltı dahil. Bence biran önce buradan yerleri ayıralım. Bunun içinde Serkan'a mesaj atıp kesin yerinizi ayırtın. Önemli olan güzel bi beraberlik geçirmemiz rolleyes.gif.

Gönderim Zamanı:

cuma günü salon uygun olacak mı acaba? biz perşembeden geleceğiz, perşembe sivası gezip cuma bütün arkadaşlarla masaların kalitesine bakacağız :)))))

Gönderim Zamanı:

turushan hocam bizde perşembe orda olacaz ben erdem hoca ve hakan kırık yurtta bizim de isimleri yazsınlar

tahsin kalay

erdem çetintaş

hakan kırık

perşembe saat dokuzda sivastayız allahın izniyle

Gönderim Zamanı:

arkadaslar benim bir fikrim var ne kadar kabul görür bilmiyorum ama biz malatya ekibi adına bunu yapmayı düsünüyoruz.malum herkes farkli illerden geliyor ve amaç bir dostluk ortamı içinde hem güzel vakit geçirip hem eglenmek hemde herkesin ortak hastalıgı olan bol bol masatenisi oynamak.bu giristen sonra gelelim asıl meseleye :) o da herkes gelirken kendi ilinin nesi meshursa ondan getirse arkadaslara ikram etsek nasıl olur.mesela biz kaysıyla gelecez insallah bi aksilik olmassa.yemeden oynamak olmaz heralde;)

Gönderim Zamanı:

Ben de İstanbul'un meşhur toprağından getireyim. Malum altın fiyatları da yükseldi, isteyen olur mutlaka...

Şaka bir yana , buranın nesi meşhur ? Trafiği, kalabalığı dışında...

Gönderim Zamanı:

Ben de İstanbul'un meşhur toprağından getireyim. Malum altın fiyatları da yükseldi, isteyen olur mutlaka...

Şaka bir yana , buranın nesi meşhur ? Trafiği, kalabalığı dışında...

hakan bey sizde kalabalik bir ekiple gelin daha çok makbula gecer:)

Gönderim Zamanı:

Valla ben ucreti karsiligi cay isterim :)

Buralarda dort dolaniyorum ama bulamiyorum...

Geçen yıl Rizede içtiğim çayı unutmuyorum. Bir alan bir daha alıyordu. Çay tiryakisi olarak söylüyorum, gerçekten güzeldi.

Gönderim Zamanı:

Otelde 3 kişilik oda istiyorum Serkan. Cuma ve Cumartesi geceleri konaklama için. Manzarası güzel olsun ama. Ön cephe denize arka cephe ormana baksın falan :)

yok yok malatyayla karıstırdı kesin:)

Gönderim Zamanı:

Kredi yurtlar kurumuna talibim. Perşembe gecesi geleceğiz. Cuma sabah erkenden merkezi gezip öğleden sonra salona geçmek istiyoruz.

[/quote

Hakan bey mrb, Kredi yurtlar kuumuna talibim derken bizede bir kaç yatak brakırsınız her halde ,yoksa halimiz haraptır.

Gönderim Zamanı:

Hakan bey mrb, Kredi yurtlar kuumuna talibim derken bizede bir kaç yatak brakırsınız her halde ,yoksa halimiz haraptır.

Öyle dedim de sadece tek bir yatağı kastettim. Bizim Haldun Alagaş tayfası maalesef pek hevesli değil bu olaya, daha doğrusu kimi maddi yönden kimi de iş, aile sebebiyle müsait olmuyor bir türlü...

Aslında şu forum üyeliğini ücretli yapsak (yıllık 12 TL mesela) da forum buluşmalarına parasal sebeplerler yüzünden gelemeyen özellikle öğrenci arkadaşlara sponsor olsak....

Gönderim Zamanı:

alparslan hoca oraya gelince şlk ozel maçı siznle yapacam inşallah takım eşleşmelerinde aynı takımda oluruz

rize'de de ilk özel macı ilk gün seninle yapmıstık heralde tahsin hocam,memnuniyetle hem gecen seneyi anarız hem keyifli bir açılış olur ...seninle aynı takımda olursak sanırım diğerleri icin bir dengesizlik olur. sampiyonlugu bastan ilan etmenin turnuvanın heyecanına gölge düsürecegi fikrindeyim ne dersin;)

Gönderim Zamanı:

...

Aslında şu forum üyeliğini ücretli yapsak (yıllık 12 TL mesela) da forum buluşmalarına parasal sebeplerler yüzünden gelemeyen özellikle öğrenci arkadaşlara sponsor olsak....

Yaklaşım ilginç geldi..Bir konu başlığı olarak açarsanız tartışılabilinir gibi geldi...

ktm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 31 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..