Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Hazersporun sitesinde donic kullanan masa tenisçilerin ekipmanları yazıyor.

Timo Boll bildiğim kadarıyla tahta olarak Timo Boll ALC, lastik olarak Tenergy 05 kullanıyor.

Butterfly-world sitesinde de diğer butterfly kullananların ekipmanları yazıyor.Yanlız site ingilizce.

Çinlillerin hangi ekipmanı kullandığını ancak Allah bilir. Devlet sırrı gibi birşey onlarda. :gulumse:

Benim bildiklerim bunlar...

Gönderim Zamanı:

Bilgiler için teşekkürler Ozan abi. Wang Hao nun Backhand lastiği epey ilginçmiş. Bir çok oyuncuda üçkağıtçılık yapıyor anlaşılan. Reklamları yapılan tahtaların sadece sapını kullanıyorlar :gulumse:

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

ozan abi sanırım masatenisi.org taki listede size ait orayı güncel tutmaya neden özen göstermiyorsunuz site 2004 ödül almış sonra hiçbirşey olmamış sanırım buradan ertan abiye selamlar :asleep:

Gönderim Zamanı:

Çünkü işim var gücüm var safa... O listeyi yaptigim zaman ogrenciydim simdi çalişiyorum ve evliyim. Bu mesaji da yolda yururken telefonfan yaziyorum. Bir zahmet sen bir liste oluştursan da biz de keyifle okusak ya :)

Durmu gayet iyi anlıyorum :fildir:

• 3 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 59 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..