Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

yasaklı latik değil sizde varsa oyunu nasıl paylaşırsak sevinirim, bende feint ox kulanıyorum memnunum

üzeri çizili olanlar yassak lastikler.

Belag Oberfläche Dicke Farbe Preis*Akkadi L2 Normal OX / 0,6 / 1,0 mm Rot / Schwarz 28,90Alligator DEF Normal OX / 0,5 / 1,0 mm Rot / Schwarz 32,90Piranja Formula TEC Normal OX Rot / Schwarz 34,90Alligator Glatt OX Rot / Schwarz 39,90Alligator Soft Glatt OX Rot / Schwarz 39,90Piranja 2 Original Glatt OX / 1,2 mm Rot / Schwarz 34,90Piranja Formula Donic Glatt OX / 1,3 mm Rot / Schwarz 39,90

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

yasaklı latik değil sizde varsa oyunu nasıl paylaşırsak sevinirim, bende feint ox kulanıyorum memnunum

üzeri çizili olanlar yassak lastikler.

Belag Oberfläche Dicke Farbe Preis*Akkadi L2 Normal OX / 0,6 / 1,0 mm Rot / Schwarz 28,90Alligator DEF Normal OX / 0,5 / 1,0 mm Rot / Schwarz 32,90Piranja Formula TEC Normal OX Rot / Schwarz 34,90Alligator Glatt OX Rot / Schwarz 39,90Alligator Soft Glatt OX Rot / Schwarz 39,90Piranja 2 Original Glatt OX / 1,2 mm Rot / Schwarz 34,90Piranja Formula Donic Glatt OX / 1,3 mm Rot / Schwarz 39,90

mehmet hocam yine bilginizi tecrübenizi konuşturuyorsunuz :D bu bilgiler kopyala yapıştır değildir herşeyi ile orjinaldir :)

Gönderim Zamanı:

mehmet hocam yine bilginizi tecrübenizi konuşturuyorsunuz :D bu bilgiler kopyala yapıştır değildir herşeyi ile orjinaldir :)

tşk o senin güzelliğin yeğenim başarılar diler im camianın senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var

Gönderim Zamanı:

Hocam piranja formula donic yasak demişsiniz benim lastikte - Formula .altına. DONİC . altına . PIRANJA yazıor yan tarafındada FD-TEC yazılı tam emin degilim yasak degil demi

Gönderim Zamanı:

Hocam piranja formula donic yasak demişsiniz benim lastikte - Formula .altına. DONİC . altına . PIRANJA yazıor yan tarafındada FD-TEC yazılı tam emin degilim yasak degil demi

http://www.ittf.com/stories/pictures/LARC_32.pdf

bu listeye bak, eğer lastiğini bulursan yasak değildir.

Not : listede Acuda S1 Turbo var, yeni lastik herhalde....

Gönderim Zamanı:

arkadaş lastiğinde FD-TEC ibaresi var ise yasak değil çünkü DONİC yazması doğal markasını koymuş fakat fd- tec ibaresi yoksa yani sadece Piranja Formula Donic yazıyorsa işte bu yasak yani güzel kardeşim senin lastik yasaklı lastik değil yüreğini ferrah tut . ben de uzun pütürle oynuyorum saygılarımla

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 347 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..