Jump to content
Masatenisi.org Forum

Raket Tavsiye

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selamün Aleyküm,

uzun zamandan beridir masa tenisi oynuyorum fakat oynadığım raketlerin hepsinin fırıncı küreği gibi raketler olduğunu daha yeni anladım ;)

şimdide güzel bir raket oluşturmak istiyorum. Atak oynamayı seviyorum. Spınleri geliştirmek istiyorum ve kontrollü bir raket istiyorum.

biraz araştırma yaptım. aşağıdakileri buldum. sizce bana uygun mudur. Tavsiyeniz nelerdir.

TAHTA : BUTTERFLY Andrzej Gruba

LASTİK : XIOM Vega Pro

SÜNGER : FRIENDSHIP 729 Red Magic Sponge

Gönderim Zamanı:

Selamün Aleyküm,

uzun zamandan beridir masa tenisi oynuyorum fakat oynadığım raketlerin hepsinin fırıncı küreği gibi raketler olduğunu daha yeni anladım ;)

şimdide güzel bir raket oluşturmak istiyorum. Atak oynamayı seviyorum. Spınleri geliştirmek istiyorum ve kontrollü bir raket istiyorum.

biraz araştırma yaptım. aşağıdakileri buldum. sizce bana uygun mudur. Tavsiyeniz nelerdir.

TAHTA : BUTTERFLY Andrzej Gruba

LASTİK : XIOM Vega Pro

SÜNGER : FRIENDSHIP 729 Red Magic Sponge

Sünger ve lastik biraradadır.

Tahta iyi. Lastik olarak xiom vega europe yada daha kontrollüsü olan xiom vega elite tercih edebilirsiniz. Vega pro daha sert-hızlı ve kontrolü daha düşük.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 357 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..