Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

merhaba. ankara üniversitesinde okuyorum cebeci kampüsünde. müsait olan varsa yakın çevreden gündüz veya akşamları oynayabiliriz. tel 543 723 4525 

• 1 month later...
  • 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Herkese Merhaba, 

Çankaya-Ayrancıda oturmaktayım. Bu bölgede masa tenisi oynamak isteyen arkadaşlarım varsa onları masada sıkmayacak ve ileri seviye antrenmanlarına eşlik edecek kadar oynayabilirim. Bu bölgede masa var mı onu da bilmiyorum. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Merhabalar ,

Orta seviye düzeyde masa tenisi oyunuyorum. Haftasonları ve haftaiçi mesai bitiminden sonra müsait arkadaşlar ile spor yapmak isterim. Müsait olan arkadaşlar bana 05380449041 nolu numaradan ulaşabilirler. 

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

YILLAR ÖNCE KONUŞULMUŞ AMA ARTIK GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI ANKARA MASA TENİSİ SEVERLERİN GÖZÜ AYDIN :fildir::alkis:

Ankara'da merkez dediğimiz Balgatta çok güzel ve büyük bir masa tenisi salonu açıldı. Eski Milli takım antrenörü olan Dursun DOĞAN hocamızın kulüp başkanlığı yaptığı MASADER ANKARA'da eğitimler ve maçlar başladı çok yakında da turnuvalar başlayacakmış... İnstagramda da MASADER ANKARA diye bulabilirsiniz.

Bende uygun olduğum hafta sonları oraya uğrayıp maçlar yapıyorum çok keyifli oluyor:( tavsiye ediyorum.

İyi günler diliyorum.

İletişim no: 0542 451 44 24 -DURSUN DOĞAN

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Ankara’da yeni yerimiz açılldı. 4 masa profesyönel Antrenör ve milli takım kampında iki sporcumuzla keyifle oynayacağınız bir salon

Adresi: Alacaatlı mah. Alacaatlı Mah. Kümeevleri 201/B1 Çankaya/Aankara 

telefon numarası: 0 (533) 483 93 79

C0C22D48-AEE3-440C-B3EA-2844D526D1A9.jpeg

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Ankara’da  Yaşamkent/ Alacaatlı yeni yerimiz açılldı. 4 masa profesyönel Antrenör ve milli takım kampında iki sporcumuzla keyifle oynayacağınız bir salon

Adresi: Alacaatlı mah. Alacaatlı Mah. Kümeevleri 201/B1 Çankaya/Aankara 

telefon numarası: 0 (533) 483 93 79

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 497 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..