Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

Amatör olarak orta-ileri seviyede oynamaktayım. Anakara'da haftaiçi akşam ve özellikle haftasonu her saat uygun olmak üzere oynayacak partner arıyorum.

Bu arada Plaza'dan başka masa tenisi oynanacak Yaşam Merkezleri hariç bir salon var mıdır Anakarada?

Teşekkürler...

Gönderim Zamanı:

Haftaiçi akşam ve haftasonları masa tenisi oynayabilirim... Bir zamanlar ulus gençlik merkezinde oynuyordum... Ortam ve masalar güzel... Ulaşmak isterseniz telefon numaram 0546 871 73 93

Gönderim Zamanı:

Maalesef yok! Eğer ararsan Ankara'da kocaman bir Federasyon bulursun ama oynamak için bir tane masa bulamazsın.

Yücel hocam haklıın gerçekten, bu mekan sorunu Ankara'nın kanayan yarası resmen.

Bir garaj kiralayıp 5-6 masa koyup işletmeyi planlamaktayım sermayeyi denkleştirebilrsem :)

Gönderim Zamanı:

Haftaiçi akşam ve haftasonları masa tenisi oynayabilirim... Bir zamanlar ulus gençlik merkezinde oynuyordum... Ortam ve masalar güzel... Ulaşmak isterseniz telefon numaram 0546 871 73 93

Coşkun hocam mesaj attım size.

Ulus Gençlik merkezinde ben de oynadım, 2 adet masa var, masalar boş olduğu zaman alanı genişletip rahatça oynanabiliyor. Fakat haftasonu 7'de kapanıyor iş çıkışı yetişmek neredeyse imkansız.

Gönderim Zamanı:

gazi üniversitesinde de oynanabilir ama girişte öğrenci kimliği sormadıkları bir ana denk gelirse

Tarık hocam Ulus Gençlik Merkezi'nde haftasonları oynamaktayız.

Gelirseniz seni de bekleriz.

Bu arada ben Gazi Üni. Gölbaşı Yerleşkesindeyim ama masa tenisi göremedim orada..

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

amatör olarak akşam saat 6 dan sonra ve en uygun hafta sonları ankarada özellikle ulus gençlik merkezinde istediğiniz saatde oynayabiliriz.orta-ileri derecede masa tenisi oyuncusuyum. ilgilenen arkadaşlar dincereroglu1979@hotmail.com

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

Bahçelievler 2. Cadde ' de Keops Playstation Cafe var.Orada da masa tanisi oynayabilirsiniz. Gayet rahat oynama alanı var.Yalnız gidenler için Cafe sahipleride oynuyor işleri yoğun olmadığı zamanlar.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Antares Alış veriş merkezinin altında bowling salonunda da oynanabiliyor.Eğer Cuma veya haftasonları akşamları oynamak isteyen olursa seve seve eşlik edebilirim.

bir gün öncesinden haberleşirsek ben seve seve gelirim. hem biraz antreman yapmış oluruz.

Gönderim Zamanı:

aşti civarına gelebilecek arkadaşlar, işyerimde 3 tane iyi masa var. pek oynayanda yok, mesai bitiminde oynayabiliriz. istekli arkadaşlar PM atabilir yada irtibat no bırakabilirler...selamlar...

Gönderim Zamanı:

Uzun zamandır oynayamadıpım masa tenisine tekrar basladım.Oyunumu tekrar düzeltip geliştirmek antrenman yapacak arkadas aramaktayım.Shut up,spin blok combinasyon calıstırabılecek partnere ıhtıytacım var.Is yerınde ve ODTu de uygun oldugu zaman oynuyorum.Bu zamanlar harıcınde hafta ıcı ıs cıkısı ya da hafta sonu uygun olan vakıtlerde antrenman yapmak ısterım.Ilgılenenler özel mesajla ulasabılır.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Antares Alış veriş merkezinin altında bowling salonunda da oynanabiliyor.Eğer Cuma veya haftasonları akşamları oynamak isteyen olursa seve seve eşlik edebilirim...

ANTARES"E ÇOK YAKIN OTURUYORUM. CUMA VEYA HAFTA SONLARI OYNAYABİLİRİZ

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Mesai bitiminde bende masatenisi oynamak istiyorum. Orta-İleri seviye olduğumu tahmin ediyorum. İşyerimde bir tane ITTF onaylı masa var ve akşamları genellikle boş oluyor. İş yerim Çayyolu-Turkkonut tarafında. Oynamak isteyen varsa haberleşebiliriz.

0530 967 2492

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Orta ve ileri seviyede oynuyorum. Ankara-Etlik'te ikamet ediyorum. Özellikle hafta sonu oynamak isteyenler beni arayabilirler, yada çaldırın ben dönerim.

0505 669 80 57

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Orta ve ileri seviyede oynuyorum. Ankara-Etlik'te ikamet ediyorum. Özellikle hafta sonu oynamak isteyenler beni arayabilirler, yada çaldırın ben dönerim.

0505 669 80 57

İncirli de oturoyurum bende hafta sonları ve hafta içi 19.00 dan sonra oynamak istiyorum. Bu pazar müsaitim.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ankara da masa tenisi oynamak için bir salon bulamadım !!! Kurtuluş parkı ve Ziya Gökalp Bulvarında bir bilardo salonunun dışında.

Başka bir yer bilen ve oynamak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.....................

Gönderim Zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Mesai bitiminde bende masatenisi oynamak istiyorum. Orta-İleri seviye olduğumu tahmin ediyorum. İşyerimde bir tane ITTF onaylı masa var ve akşamları genellikle boş oluyor. İş yerim Çayyolu-Turkkonut tarafında. Oynamak isteyen varsa haberleşebiliriz.

0530 967 2492

Merhaba, ben Kızılay tarafındayım aslında uzak olmasa çok iyi olurdu, masa ve salon bulmak çok zor Ankara da......

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

aşti civarına gelebilecek arkadaşlar, işyerimde 3 tane iyi masa var. pek oynayanda yok, mesai bitiminde oynayabiliriz. istekli arkadaşlar PM atabilir yada irtibat no bırakabilirler...selamlar...

Oynamak isterim tel: 05334168271

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ankara da masa tenisi oynamak için bir salon bulamadım !!! Kurtuluş parkı ve Ziya Gökalp Bulvarında bir bilardo salonunun dışında.

Başka bir yer bilen ve oynamak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.....................

Aile yaşam merkezleri yada gençlik merkezleri var oynayabileceğin, sadece üyelik alman gerekiyor (2 adet resim ve cüzdan fotokopisi ile alınabiliyor). Eğer oynamak istersen ortak bir yer bulup oynayabiliriz ben Eryaman'da oturuyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 418 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..