Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selam herkeze,

Süper bir yarışma haberim var size.Masa tenisinde kendine güvenenler yeteneğini gösteren bir video yüklüyor oyları topluyor sonrada büyük ödülü kapıyor Yarışmada dereceye girenler yurtdışına gönderiliyor, orda da en yetenekli adamlarla yarışıyor.ününe ün katıyor üstüne üstlük 3 milyarlık (3000TL yani :D) pumadan hediye çeki kazanıyor(muş). Yarışmaya facebooktan katılıyorsunuz http://www.facebook.com/Puma?sk=app_193653763999726

Bende nsöylemesi yarışma süper ve öyle zor bir yarışma da değil.Video yükleyen çok az yüklerseniz şans size gülebilir.

Gönderim Zamanı:

Anlayamadım. Video ile yetenek nasıl gösterilir? "Yeteneksizsiniz Türkiye" yarışması gibi bir şey mi bu? Takla atarken spin yapıp, amuda kalkıp blok mu koyacağız?

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

Anlayamadım. Video ile yetenek nasıl gösterilir? "Yeteneksizsiniz Türkiye" yarışması gibi bir şey mi bu? Takla atarken spin yapıp, amuda kalkıp blok mu koyacağız?

hocam öldüm yaa ne güzel yazmışsınız takla atarken spin çekmek helede amuda kalkıp blok yapmak gerçekten düşünüyorumda gülmekten alamıyorum kendimi :) :) :) :)

Gönderim Zamanı:

hocam öldüm yaa ne güzel yazmışsınız takla atarken spin çekmek helede amuda kalkıp blok yapmak gerçekten düşünüyorumda gülmekten alamıyorum kendimi :) :) :) :)

:) Gerçekten anlamadın mı ? heheh beni de güldürdün hacı yaa

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

:) Gerçekten anlamadın mı ? heheh beni de güldürdün hacı yaa

hocam anlamadım değil alamadım dedim yanlış anlaşıldı galiba :) :) :)

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Sayın placebonun paylaşımı dikkatimi çekti. Şöyle bir göz gezdirdim gerçekten enteresan...Meşhur olmak için yapılabilecek ilginç birşey olabilir. (Tabii ki meşhur olmak isteyenlere)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

bunun üzerinde düşünelim Bora. Herkes meşhur olur, yalnız herkes kalıcı olamaz zorr:) Biz kalıcı olma yolunda neler yapabiliriz onların üzerine kafa yoralım bence...:) Ama çok istiyorsan yapalım bir montajjj:) uzayda masa tenisi oynayalım.

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 357 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..