Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Defans Sedat Taşkın ile yaptığımız maçlardan bazı görüntüler

Kamera Emre İmamoğlu (Iphone ile çekildi).

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Defans Sedat Taşkın ile yaptığımız maçlardan bazı görüntüler

Kamera Emre İmamoğlu (Iphone ile çekildi).

Güzel mücadele. Ertan Beyin forumdaki ilk videosu galiba. Devamını bekleriz.

Gönderim Zamanı:

Ertan Abi Sedat Abi'yi iyi tanıyor. Maçların çekişmeli geçmesi normal. Birbirleri ile mücadele etmekten de hoşlanıyorlar.

Forumda daha çok video görmemiz lazım. Bir kaç sene önce yeni içerik yaratmak çok zor iken şimdi teknoloji sayesinde içerik seçeneğimiz çok artmış durumda.

Belli yaşın üstünde abileri bilmem de genç kardeşlerim biraz daha istekli olmalı.

Gönderim Zamanı:

Paylaşım için teşekkürler. Zevkle izledim. Keşke forum üyelerinin böyle videoları daha çok olsa.

Gönderim Zamanı:

Hocam FH spine kalkarken ayak seslerin buralara kadar geldi.. Her sayıdan sonra yumruğunu sıkarken içindende ÇOH diyorsundur kimbilir ..

Teknolojinin gözünü seveyim yav her şey elinin altında...

ktm

Gönderim Zamanı:

Sedat hoca ne zaman şut atmak için hareketlense başımı eğiyorum ister istemez. Seyretmesi bile korkutuyor. :(

Gönderim Zamanı:

Sedat hoca ne zaman şut atmak için hareketlense başımı eğiyorum ister istemez. Seyretmesi bile korkutuyor. :(

Ben de oynarken başımı eğip sırtımı dönüyorum, ne olur ne olmaz diye :D

Gönderim Zamanı:

Ertan hocamın çok yumuşak bi backhand i var. Maçı izlerken bende çok keyif aldım. Paylaşım için teşekkürler :fildir:

Gönderim Zamanı:

İki yada üç ay önce dernekte onların maçlarını canlı canlı izledim. Dehşet vericiydi wacko.gif Maç bitince ağzımı kapatabildim. Çenemi yerlerden topladım. Öyle toplar dönüyor ve süper ralliler oluyordu inanamazsınız. O günden sonra raketi her elime aldığımda aklıma o maç geliyor. Oynama isteğim kaçıyor. Sanırım psikolojik sorunlar yaşıyorum hehheh.

Bu nedenle video'yu seyretmiyorum ve direk yorum yazıyorumshock.gif

Gönderim Zamanı:

İki yada üç ay önce dernekte onların maçlarını canlı canlı izledim. Dehşet vericiydi wacko.gif Maç bitince ağzımı kapatabildim. Çenemi yerlerden topladım. Öyle toplar dönüyor ve süper ralliler oluyordu inanamazsınız. O günden sonra raketi her elime aldığımda aklıma o maç geliyor. Oynama isteğim kaçıyor. Sanırım psikolojik sorunlar yaşıyorum hehheh.

Bu nedenle video'yu seyretmiyorum ve direk yorum yazıyorumshock.gif

Tufan görüştüğümüzde hatırlat da seni yemeğe götüreyim :D

Amma da abartmışsın yahu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 426 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..