Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

adana borsa lisesi :)))) hep size takılırdık

Şimdi herşey tamam.. Resimin biraz daha net olsa seni hemen tanırdım birazda olduğun yer Rize olunca parçalar birleşmedi.. Nede olsa yaşlandık artık???

Gönderim Zamanı:

Kayhan üstad öncelikle hoş geldiniz.Bende sizin tahtanıza çok benzeyen ulf bengtsson süper carbon bulabilme onuruna nail olabilmiş şanslı biriyim.Ve denediğim lastikler içerisinde en çok boost tx ten memnun kaldım bana biraz kontrol sıkıntısı yaşatıyor ama muhtemelen sizin öyle bi sıkıntınız olmayacaktır.Saygılarımla.

Gönderim Zamanı:

rizede iş gereği bulunuyorum, 95 yılında okul sebebi ile adanadan ayrıldım o zmandan beri kısa sürreli ziyaretler hariç pek uğrayamıyorum,

Gönderim Zamanı:

Kayhan üstad öncelikle hoş geldiniz.Bende sizin tahtanıza çok benzeyen ulf bengtsson süper carbon bulabilme onuruna nail olabilmiş şanslı biriyim.Ve denediğim lastikler içerisinde en çok boost tx ten memnun kaldım bana biraz kontrol sıkıntısı yaşatıyor ama muhtemelen sizin öyle bi sıkıntınız olmayacaktır.Saygılarımla.

Teşekkür ederim..

Gönderim Zamanı:

rizede iş gereği bulunuyorum, 95 yılında okul sebebi ile adanadan ayrıldım o zmandan beri kısa sürreli ziyaretler hariç pek uğrayamıyorum,

Hayırlısı olsun.. Sitede yazan e-mail'den sana ulaşabilirmiyim?

Gönderim Zamanı:

Cengiz merhaba.. Nasılsın? Ali Çamurdan'ı görüyormusun? Sen nerden merak sardın masa tenisine?

Ali ile bir iki kez görüştük İstanbul'da. Beni tam hatırlayamadın sen. Behiç abi ile oynardım genelde. Ve Bossa'nın mütevazi takımındaydım. Behiç abi de rahmetlik olmuş. Geçen Ayhan Menzi ile maç yaptım. Ayhan abiyi ben net hatırlıyorum ama o beni hatırlamadı. 1988'de Orta mezuniyet töreninden önce kolumu kırmıştım ve ondan sonra pek oynamadım.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 439 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..