Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba. t05 e yakın lastikleri merak ediyorum. Gereğinden fazla ağırlığı var. vega pro ve europaları da denedim pek ısınamadım o lastiklere. Baracuda, omega 3, nimbus vıp veya başka bir lastik de olabilir, hangisini önerirsiniz ?

Gönderim Zamanı:

imzamdaki tahtadan 2 tane var.

Birinde Tenergy 05 diğerinde ise Acuda S1 var (Fh ikisi de)

İkisinle de aynı şekilde oynuyorum hiç fark yok gibi. Lastik ıslanınca değiştiriyorum sürekli...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Benim denediğim lastikler içerisinde tenergy 05'e en yakın lastik xiom omega 4 asya'dır. Yalnız gerçekten güçlü ve kontrol yönünden zorlayıcı bir lastikdir. Ağırlığı aşağı yukarı aynıdır. Çok dayanıklı bir lastiğe benziyor. Bir raketimde durur ara ara oynarım. Alalı oldu biraz, henüz eskime belirtisi yok. Israrla vurgulayayım: Kontrollü atak lastiği değildir. Çok spinli ve çok hızlıdır.

Gönderim Zamanı:

Tenergy 05'e hız olarak benzer lastik var , spin olarak benzryen lastik de var, atiş açısı olarak da, hatta sertlik olarak da benzeyen var ama tenergy05'e benzeyen lastik yok :)

Gönderim Zamanı:

Tamam iste yakin lastik yok bence. Baracudanin atis acisi benzer ama daha yumusak ve net olarak daha yavaş. Acuda ise o kadar spinli degil ve atis acisi daha duz.

Sonuc olarak hem o kadar hizli hem de spinli lastik yok. Olsa da 125 tl vermekten kurtulsam!

Gönderim Zamanı:

Suan tenergy 05 kullanıyorum.tenergy05 fx takarsam rakette kalma suresinde ve hissinde artma olur mu?carbondan agaca gecmeyi denedigimden hız az geliyor.fx normali kadar hız üretir mi?genel anlamda karşılaştırır mısınız

Gönderim Zamanı:

En kolay şey bir lastiği yumuşak süngerli versiyonu ile karşılaştırmak.

yumuşak süngerli versiyon daha yavaş daha hafif daha hisli olacak ve topun rakette kalma hissi bir parça daha uzun olacaktır.

Gönderim Zamanı:

Tenergy 05 ' e zam gelmiş 131,90 TL olmuş :)

- Ver bakalım iyisinden iki lastik. Al şu üçyüz kağıdı. Üstü kalsın, hadi eyvallah.

- Bereket versin abicim.

Gönderim Zamanı:

Tenergy 05 ' e zam gelmiş 131,90 TL olmuş :)

Durun almayınnnnn ...

Bu yazıyı ilk ben gördüm...tenergy benim...

Bu fiyatları görünce elim ayağıma dolandı birden ...Ne yapalım abiler mal iyi mal kaçırmayayım dedim...

ktm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..