Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba

Balçova Masatenisi Spor Kulübü olarak 2011 - 2012 sezonunda Gençler ligi müsabakalarına katılmaya karar verdik.Bu nedenle 1994 ve üstü doğumlu olan kulüp alt yapılarında oynamış sporcularımızı bekliyorum.İzmir den başvuru yapacak arkadaşlarımızın elemelerini 8 - 13 Temmuz 2011 Tarihlerinde yapacağız.

Selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Balçova Masatenisi Spor Kulübü olarak 2011 - 2012 sezonunda Gençler ligi müsabakalarına katılmaya karar verdik.Bu nedenle 1994 ve üstü doğumlu olan kulüp alt yapılarında oynamış sporcularımızı bekliyorum.İzmir den başvuru yapacak arkadaşlarımızın elemelerini 8 - 13 Temmuz 2011 Tarihlerinde yapacağız.

Selamlar

ben 97 doğumluyum ama sizin dediğiniz gibi alt yapıda oynamadım.3 yıldır hobi olarak oynadım vs.toplam 5 turnuvaya katıldım.3 ü okuldan.diğeri ayrı.okulda 1 tane 1. lik .dışarıda ise 2 tane 2.lik.istanbulda elemeler yapcak mısınız?

Gönderim Zamanı:

Merhaba

İlgin için teşekkürler.İzmir de ikamet ediyor olma şartı var.Alt yapıdan gelme isteğimiz ise eğitime açık fiziksel ve zihinsel yeteneklerin birlikte bulunması için

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

hocam kemik yaşımı küçültsem ve izmire taşınsam elemelere katılabilirmiyim? çok heyecanlıyım :)

Sevgili hocam

Senin geleceğini bilsek biz gençler kategorisinin dışında büyükler kategorisini de açarız. :alkis:

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

aydın hocam çok duygulandım şimdi :) teşekkür ediyorum, umarım sivasa gelirsiniz ve tekrar görüşme fırsatımız olur

Merhaba

Çok teşekkürler davetiniz için.Ama bizim siz masatenisi dostları için çok güzel bir sürprizimiz olacak.Top oynayacağız,ailelerimiz,sevdiklerimiz ister izleyecek isterlerse deniz,gezi,arkeoloji,alışveriş yapacaklar,katkı veya katılım ücreti olmayacak..Aksine her katılımcının turnuva boyunca yiyecek,tişört,ulaşım ve etkinliklere katılma alternatifi..Dereceye girenler için neler olacak...bekleyelim... :thup:

• Beğen 1
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba

Selamlar

Sayın Hocam alt yapınızı oluşturdunuz mu...?

Konunuza dönüp bizleri bilgilendirmediğinize göre sıkıntılar mı oluştu ..

ktm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 337 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..