Jump to content
Masatenisi.org Forum

Bir Kereden Fazla Dinlemeyin İleride Alışkanlık Yapabilir

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

hemen deep purple'ın basçısını da şutlıyım hocam tesisat kurulu evde :D sen bana şarkı adı söyle: "burn" mesela? "smoke on the water?" "perfect staranger?"

deep purple zaten baya bir değişti eleman açısından. benim gibi uyuz bi basçının işe el atmasına gerek kalmadı :)

Gönderim Zamanı:

buyrun

bu besteci türkiyede ilk konservatuarların yönetiminde yer almıştır. 1930lardan sonra, başında bulunduğu musiki muallim mektebi öngörüleri doğrultusunda ankaradaki gazi eğitim fakültesi, hacettepe devlet konservatuarı ve ankara konservatuarı bünyesindeki koro ve şan bölümünün başlangıç noktasıdır.

sessiz bir yerde dikkatle dinlemenizi tavsiye ediyorum

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

buyrun

bu besteci türkiyede ilk konservatuarların yönetiminde yer almıştır. 1930lardan sonra, başında bulunduğu musiki muallim mektebi öngörüleri doğrultusunda ankaradaki gazi eğitim fakültesi, hacettepe devlet konservatuarı ve ankara konservatuarı bünyesindeki koro ve şan bölümünün başlangıç noktasıdır.

sessiz bir yerde dikkatle dinlemenizi tavsiye ediyorum

İlk koyduğunuz videoların sesini azcık açayım dedim.. Sesini açma konusunda direnseydim evdekiler beni evden banlıyacaklardı...şimdilik ucuz kurtuldum....Şu an çıt bile çıkarmadan evin bir köşesinde kuzu kuzu oturuyorum...Bu müzik dinleme işi sonunda beni bozacak...

ktm

Gönderim Zamanı:

buyrun

alman - rus çatışmaları sırasında müdürü olduğu konservatuarın önünde öğrencileri güvende kalsın diye silahla nöbet tutan besteci. yıllar sonra, yeteri kadar proleter olmadığı gerekçesi ile stalin tarafından hapse gönderilmiştir. dünya bir garip...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

İlk koyduğunuz videoların sesini azcık açayım dedim.. Sesini açma konusunda direnseydim evdekiler beni evden banlıyacaklardı...şimdilik ucuz kurtuldum....Şu an çıt bile çıkarmadan evin bir köşesinde kuzu kuzu oturuyorum...Bu müzik dinleme işi sonunda beni bozacak...

ktm

onlar agresif metal grupları siz yeni gönderdiklerimi dinleyin sessizliği bozmazlar

Gönderim Zamanı:

dünyada neyin bestecisi sen olmak istersin deseler bunu seçerdim. neyse yol uzun belki bu kadar güzel bir şey ben de yazarım

kindertoten lieder: Mahler'in, arkadaşının oğlunun ölünü üzerine bestelediği 5 bölümden oluşan lied serisi.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

"teoman - çoban yıldızı" nın orjinal versiyonu.. süperdi gerçekten..

bu da,

sertab erener'den dinlediğimiz "bir damla gözlerimde" şarkısının orjinal versiyonu.. aynı sanatçıdan..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar inanın çok sevindim paylaşımlar bana göre gerçekten çok kaliteli bu sayfa insallah sonsuza kadar devam eder...

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

buyrun 13.yy şaragan. Anadoluda müzik vardı ve şifreleri çözülüp yeniden diriltilmiş hayaleti bile yeteri kadar şey anlatıyor...
  • Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Çok ilginç ses renkleri var...

En iyisi diye bir şey yok benim en sevdiğim var..

En sevdiğimizi kendimize saklamıyalım lütfen, buraya koyup bereber dinlesek daha iyi olmaz mı....

ktm

Gönderim Zamanı:

Andrew Lloyd Webber – Variations

Andrew Lloyd Webber in, Paganini’nin Caprice No: 24 eserini alıp bunun 24 varyasyonunu Cello ve Rock gurubu için tekrar yazdığı bir eseri. Aynı parça hem klasik, hem jazz , hem de rock olarak çalınıyor. Bulabilirseniz tamamını almanızı tavsiye ederim.

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 461 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..