Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Çıkış Tarihi : 21.08.2011

Fiyat : 240 TL (iruiru.com)

Katman : 5x Ağaç + 2x Arylate Karbon

Karakter : OFF

Kafa Ölçüleri : 157x150 mm

Kalınlık : 5.7 mm

Ağırlık : 85 gr

Sap Cinsi : Konkav

Sap Ölçüleri : 100x25x34 mm

Zhangjike.jpg

Gönderim Zamanı:

Sayın abim bunun fiyatı ucuz .....Beni fiyat olarak yerimden hoplatmıyacak malzemelere yorum yapmam..

ktm

Gönderim Zamanı:

Adam viscaria kullaniyor butterfly ise daha pahaliya satmak için sapi ve logoyu degistiriyor buyrun size "yepyeni" tahta! Bozuk 250 tl varsa siz de dunya şampiyonunun tahtasina sahip olabilirsiniz!..

Gönderim Zamanı:

Adam viscaria kullaniyor butterfly ise daha pahaliya satmak için sapi ve logoyu degistiriyor buyrun size "yepyeni" tahta! Bozuk 250 tl varsa siz de dunya şampiyonunun tahtasina sahip olabilirsiniz!..

Bende bozuk 250 kıroşe var..Almayı deniyeceğim bakalım verecekler mi...

Bunu alısak hiç olmazsa yanında minik bir kupa versinlerde arada sırada elimizi havaya kaldırıp azda olsa dünya şampiyonluğu duygusunu yaşayabilirmiyiz.. bakımından..

ktm

• Beğen 1
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

viscaria Fl Arıyorum hiç Bir yerde bulamadım 2 el bırısınde kaldıysa haber edebılırmı Cok memnun olurum bide bora bey bu tahta satıldımı acaba ?

Gönderim Zamanı:

Bende dikkat ettim viscaria ile oynadığına ama sonuçta butterfly adamın adına tahta çıkarmış illa onla oynayacak diye bişey yok :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 387 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..