Jump to content
Masatenisi.org Forum

Veteran Masa Tenisçileri Derneği'nin Yeni Salonu

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Eski salonundaki deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle yeni salon arayışlarına giren dernek, sonunda güzel bir tesise kavuştu. Salon 9 aylığına kiralanmış fakat kalıcı olma ihtimali var. Eski salondaki çalışmalar bittiği taktirde her iki salon da açık olacak. Salonda 10 masa mevcut ve oyun alanları geniş. Zemin bir tür pvc ve kesinlikle kaydırmıyor. Bir dernekte olması gereken tüm imkanlar mevcut. Hafta içi saat 18:00-22:00, hafta sonu ise 13:00-20:00 arası açık.

Adres: Dumlupınar Mh. Yumurtacı Abdi Bey Cd. Muratpaşa İlköğretim Okulu No. 24 - Fikirtepe, Kadıköy (Detaylı tarif için siteye göz atabilirsiniz. www.ttvets.com/tr)

img0768v.th.jpg

büyük hali : http://img851.imageshack.us/img851/1416/img0768v.jpg

Gönderim Zamanı:

Duşlarda sıcak su için çalışma yapmak lazım onun dışında çok çok iyiydi. Tabii bir de pencereden belli bir saatte giren güneş ışığına çözüm bulmak lazım. Basit bir perde veya cam filmi ile olay çözülür. Onun dışında harika. Yer çok çok iyi tutuyor, arka plan mat ve koyu kırmızı, ışıklandırma çok iyi, havadar, geniş, masalar güzel, ortam güzel, ulaşım daha kolay.

Gönderim Zamanı:

Balkonda patlayan flaşlar göz alabilir.

Perşembe günü hayırlı olsuna gelmek istiyorum. Bir kenarda oturur, kimseyi rahatsız etmem.

Gönderim Zamanı:

Balkonda patlayan flaşlar

balkon değil "loca"..

sana en kralını ayarladım.

yediğin önünde, yemediğin arkanda, yamyamlar ise tam karşında olacak :salak:

Gönderim Zamanı:

1 aydır zaten hafta içi hiç oynayamıyordum. Ama şimdi salon kapalı ya, istesem de oynayamam ya gıcık oldum. Tam da güzel bir salona geçtik, tadını alamadan hop 3 gün ara...

Habire masatenisi forumlarına giriyorum, ihtiyacım olmasa da malzeme satan sitelere bakıyorum, video indiriyorum. Üff canım çekti be...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..