Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu sene liglerin 1. etaplarının tarihleri belli olmuş

süper lig 24-25 eylül istanbul

2.lig 1-2 ekim muğla

1.lig 8-9 ekim ankara :D

Gönderim Zamanı:

1. ligde, yeni takımında sana başarılar diliyorum Burak abi. Çıkarın Kaski yi süper lige :salak:

Gönderim Zamanı:

Bu sene 1.ligde çok güzel maçlar olacak özellikle süper lige çıkmak isteyen takımların arasında çok çekişmeli mücadeleler olacağına inanıyorum

Gönderim Zamanı:

sen geç dalganı

inanmıyosan aç sor abicim bizde yalan yok. hem 2. etapta cuma günü de var sanırım. burası sizi fazlasıyla ilgilendiriyo ona göre ayağınızı denk alın :)

Gönderim Zamanı:

Kime sorayim genç?

0312 311 18 42

haa bu arada maçlara 1 hafta kalsa bile değişiklik yapan bi federasyon yüzünden beni suçlama sonra. elimizdeki son bilgiyi paylaştık :)

Gönderim Zamanı:

Harcırah verilmeyen tek lig olan 2. ligin maçlarının muğla ve antalya'ya verilip de, 1. ve süper ligin istanbul ankara bursa üçgeninden dışarı taşmamasına anlam veremiyorum ben...

Gönderim Zamanı:

her fiyata pansiyon bulunabilir de salonun neresinde olduğu ve ne kadar temiz olduğu önemli. anadolunun bir köşesinden istanbula gelmiş takımın elinde çantalarla sabah 9 daki maçına yetişmek için salon aramasını hayal bile edemiyorum :) üstelik tozkoparan salonu merkezi bir yerde değil. bi de o pansiyonlara pek bulaşmamak lazım bence. geçen türkiye kupasında izmir bb takımına aksarayda pansiyon ararken gördüğümüz manzaralara dayanarak söylüyorum. güneyde ölü sezonda ucuz, temiz ve salona yakın yer bulmak çok kolaydır diye tahmin ediyorum.

Gönderim Zamanı:

1.lig maçlarını ayarlasalar bu kadar güzel yerlere veremezler. ne diyeyim inş değişmez. 2.lig maçları her sene olduğu gibi bomba yerlere verilmiş federasyonun antalya ısrarı devam ediyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 215 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..