Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar sefaköy de oturuyorum. eylül 25 ten sonra oynamaya bol bol vaktim olacak. sefaköyde yüzme havuzu var ve internetten baktığım kadarıyla dört tane masasıyla masa tenisi hizmetide veriyor. uzun süre ara vermiştim şimdi yeni kombimle oynayacak arkadaş arıyorum. bana buradan mesaj atarsanız beraber oynarız.

Gönderim Zamanı:

nihayet arkadaşım yaaa:)) sefaköyden bir arkadaş çıktı.Hocam bende sefaköye yakınım, hem hafta arası bazı akşamlar hemde haftasonu oynayabiliriz.Numaram 0533 819 04 70 ismim erdoğdu dilediğin zaman ara.İyi günler.

Gönderim Zamanı:

yok hocam. yeni geldim istanbula. ankaradaydım. demiştim ya 25 eylülden sonra diye. numaranı aldım. şu an telefonum yanımda yok. ben sizi ararım eve gidince. ilk müsaait fırsatta oynarız

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

Hocam Yasin kardeşimiz artık burda yok ama biz tabiki sefaköy yüzme havuzunda oynayabiliriz.Perşembe yada daha sonrası müsait olurmusun ona göre bi program yapalım.Numaram yukarıda var, akşam altıdan sonra iletişime geçebiliriz. İyi geceler

Gönderim Zamanı:

merhabalar bende 1 ay önce sefaköy tarafına geldim uygun olan arkadaşlar varsa pazartesi itibariyle haftiçi hergün müsait olabilirim

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

addity bu hafta içi yine sefaköydeki spor kompleksinde olacağız bi aksilik olmazsa, numaram 533 819 04 70 görüşelim ki, geldiğimizde sana haber verelim

Mrb arkadaslar bende avcılardayım cok ıyı olmak sartıyla arkadaslar arıyorum musaıt oldugumuz zamanlarda oynayabılırız numaram 0541 795 05 40 grsmek uzere
Gönderim Zamanı:

speedmaster olimpiyatlara katılma şartı falan mı arıyorsun ? Ya da çok iyi olmak (neye göre, kime göre) nedir anlatsan. Artı sen ne kadar iyisin nerden bileceğiz?

• 11 months later...
  • 7 months later...
Gönderim Zamanı:

Sefaköy de Masa tenisi oynamak isteyen arkadaş varsa hafta sonları yada hafta içi 1-2 akşam katılabilirim.
Orta düzey bir oyuncuyum, bir çok antrenmanda partner olarak eşlik edebilirim.

Yer olarak benim bildiğim sefaköy yüzme havuzu var yakınlarda veya mekan olarak başka yer varsa eşlik edebilirim.

Oynamak isteyen arkadaşlar için irtibat numaram: 0507 704 6230

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar sefaköyde işyerimde masa tenisi masası aldım . masa üst düzey oyuncular için . orta seviye oyuncuyum . haftaiçi hergün musait olabilirim . ilgilinenler cepten ulaşabilir bana .

0530 342 05 47

• 2 years later...
Gönderim Zamanı:

biraz yol gidebilirseniz yenibosna radar mevkiinde, hem mac masalarında oynayabileceginiz hem egitim saglayabileceginiz hocaları olan muhsin yazıcıoglu spor tesislerini deneyebilirsiniz.

• 3 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 387 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..